Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere Zorro!
Várunk!
köszi!megtaláltam.csak tompa vagyok ehhez az egészhez.
nem megy a kép

A hozzászólás elküldése felett van 1 kocka abban 1 zöld pipa arra katincs rá és eltünik.
nem kapsz mailt ha jön válasz.
EZT KELL KI X ELNI
ez így igaz! . .

Mr. megpróbálok elmenni a bulira, de nagyon kétséges a beosztásom és ezért nem igérgetek feleslegesen!
600ezer?éntavaky egy garnitúra sporttec-et,és néhány slicket használtam el.mindig ronggyá koptatom a hátulját.csoró vagyok..de nem szegény!(még)
bocs.nem akartam senkit megbántani,vagy ilyenek..
miért van az,hogy én az e-mail cimemre kapom innen a válaszokat,vagy amit irtok?
...csak csatlakozni tudok Gabi véleményéhez!Nekünk a balesetünk eddig 600000.-ft volt zsebből,senki sem fizetett semmit,és csoda,hogy élünk!
Ha nincsenek EZEK A DRÁGA,JÓ BARÁTAINK akkor még itt sem tartanánk!
Ez a taps Nekik szól! . . . . . .
OKÉ!
....csak a vám,és a regisztrációs díj 600 kilo.....?
Drága barátom szeretnéd még fokozni a kedvünk elrontását, vagy irkálhatunk esetleg másról is?
Azt hogy ki mit és mennyiért vett, vagy vesz szerintem ne fokozzuk, mikor tavaly 800 000 forint volt az üzemanyag és gumi költségem ,szerintem nem számít a 2,9 + 300 000-ért ajándék áron vett motor ára, plusz értékcsökkenése, és ha eldobom arról jobb nem is beszélni, vagy volt akinek tavaly ellopták úgyhogy........
Tisztelett az újaknak:Aranyhal 191,és Coolrider!
Milka keveset van a 2/a-án,inkább Menya,és én nyomulunk ott!
Gabi!
Kb délután 4 körül tervezzük a kezdést!
nem hiszed amit mondtam?pedig igaz!gondolkodtam tavaly év elején,hogy mivel 2007-ben porrá törtem a busámat,vegyek-e ujat.attán a pénz miatt inkább régit vettem.meg is rohadtam volna,ha megveszem 3-ért aztán megtaláltam azt a bizonyos szalont,ahol meg 2.6!ott pl uj zx10 2.8-3milla!
Én meg Amerikából tudok 2,2-ért!
hát engem azért zavar.megkérdeznék itt egy pár arcot,hogy mennyiért vették az új busát.3milla,ugye?én vadi ujan szalonból tudtam volna 2.6milláért.hiszitek,nem,igy igaz.
Nem a motor számít, tudod te is, láttam én már MZ-t úgy menni hogy a szemem felakadt!
megnéztem néhányotok fényképeit.a ringen nekem van mindig a legszarabb gumim,és most ugy látom a legszakadtabb motorom is..legalábbis a tiétekhaz képest.fasza...
milka1!megnéztem a képeidet,és tuti,hogy láttalak már a 2/a-n!
Feket663!
Megjött és jó!
Mr! Kb. mikorra kell odaérni?
Tudjuk,hogy ÉDES a családod!
Tervezett résztvevők:
1-Mr.+Mr-né-(ropi,popcorn)
2- Fiveurbán és a negyven..... a családomat
3- Menyus+Gabyca
4- Herci & Andi
5-Milka+Milkáné+Kismilka
6-Biri+Biriné
7-XXma
n+mona+...
8,Niki+Maister(még visszajelez)
9, XXAti
10,Pep család(visszajelez)
11. Csöle (remélem )
12,?
Ok megtaláltam ( kicsit rossz a szemem) és kitöltöttem.
Hol az adatlap menüpontom? Nem lelem:)