Hello! Röviden válaszolva: Nem tudom. Hosszabban válaszolva, meg kell kérdezni valakit az itteni bácsik közül, hogy mekkora átmérőjü az új busa villa, meg milyen távolságra van a villahídban a kettő egymástól. Ami viszont biztos: a 2003-2004-es GSXR1000 villája állítólag viszonylag könnyedén belepasszítható, de ez sem a tuti biztos dolog. Az enyémben a 2006-os GSXR1000 villa van, de a villahidak közül az alsó az 1000-esé, a felső meg egyedi gyártású. A legnagyobb gond, hogy az újabb 1000-esek valamint szerintem az új Busa is 4 mm-el keskenyebb villahidakkal rendelkezik, mint a régi Busa, ezért vagy a féktárcsák alá kell egy-egy 2 mm-es alátét (ami szerintem nem egy szép megoldás műszakilag), vagy keskenyebb villahíd kell. Most jelen pillanatban azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne összehozni egy hibrid megoldást, ehhez sajna kellene egy pár sérült GSXR1000 k3-k4- es vagy k4-k5-ös gsxr600-750-es villa, aminek a tengely befogó része még jó.
Radiális fékmungahengerből a legolcsóbb megoldás egy bontóból k5 utáni 1000 gixxer-é, de az még nem a legjobb, az igazi a Brembo, e-bay-en böngészve esetleg rá lehet akadni használtan is, de alapesetben olyan 60000 Ft körül van az ára. Drága, de sokat segít 19x18-as az kicsit jobban adagolható, a 19x20-as meg brutálisan erős lesz a féked. nekem meg olyan van, amin ez az arány állítható, a típusa Brembo 19RCS. A többi gyártóval szerintem nem érdemes foglalkozni, a Magura pl. olyan rossz áttétellel rendelkezik, hogy nem bírtam rendesen húzni, a csuklóm kikészült tőle, és kb az is Brembo árban leledzik, úgyhogy nem érdemes kísérletezni.
Használt rendszereket meg itt a képes aprón találhatsz, vagy az egyik barátom most árulja a full titán Akrapovic rendszerét asszem 160 ezer pénzén, a használtautóban a Hayabusák között megtalálhatod.
Tittelett!
Meggyöttünk!Mentünk ma is egy rövidet....
Biri remélem,hogy a kacsúsztatóban vagy még.... Jöhettél volna,ehelyett abban az olvadt hólében csúszkáltál .....bőgettünk Neked!
fekete633!kereslek!nagyon sürgős!
ha esetleg tudsz válaszolni az imént feltett kérdesemre,és nem vagyok itt a cimem:coolrider@index.hu.ha esetleg ráérsz,vegyük már fel a kapcs.ok?
hello mindenki!
segitséget szeretnék kérni valakitől,aki tudja,hogy egy uj busa villája rászerelhető-e egy 2004esre.hol lehet venni radiális pumpát szintén erre a tipusra.meg valami fasza oldal kéne,ahol sok használt versenyrendszer van,ill.idomok.aki tud segitsen!előre is köszi!
http://www.youtube.com/watch?v...