Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.Kérés,ha valaki tud SÉRULT hayabusát szoljon visszahivom.Turbos gépet akarok csinálni mert van egy turbo szettem hozzá.Ez lessz az igazi leoszto az utakon.Stage 2 kitt 250-350le keréken, TOMARACING es srácnak is ez van a busába. Köszi 06209170442
jessus én még tervben sem voltam
Na további kellemes estét, tartós magömlést meg amit akartok! Jóéjt!
Hát igen. Ezt hívják így az üzleti életben: Általános kérdés feltevésével burkolt információ szerzés saját részre...
Szia nekedis!

Neked már nemvalahol más országban kéne lenned?
Ez igaz nagyapotata!
Nem ez volt a kérdés!

Te nagytudásu Csöleuuuuuuuuuuuuuuuuuur!
1976 régen volt, nem emlékszem
Szia Milkuci!
Hát ideje lenne tényleg ha legalább valamelyiket megcsinálnád végre...feltéve, ha tényleg akarsz motort venni...
Szia Árpi. Jól eltüntél. Ha jól emlékszem utoljára a kidörrentőmröl dumcsiztunk. Mi van veled? Moci jól szuperál? Sajnos az enyém eladósorban van.
Má megenst nemdolgozol?Hogy a franc egye a zuzádat!
Kérdés!

Mostanság a kis "A"-t,illetve a nagy "A"-t hogy lehet letenni,és mik a feltételei?Illetve mik a korlátok?
Hát elég nagy a punnyadás itt!
Régen azért pörögtek a csevegések igaz igazábol akkor voltam amikor még 100 körül volt az oldal !
ja nem! neked saját dobok vannak!
Ati én is így vagyok vele ugyan az az én gépem is mint a tiéd!
sajna én idén ha mentem 500km sokat mondok,sagyon sok a melóm és féjó szívell néztem napközben a sok koca motorost a városban!
6-évem vólt, hogy betörjem a kicsikét!
Szia Árpi!
Az újítás hogy most egy pár hónapig nem motorozunk
De csak legyen jó idő!
Ati! Elhiszed hogy te vagy a góré? Vigyázz mert csak elaltat, aztán meg....
Sziasztok persze Zmenyus,Fiveurban na + nem ztolsósorban mindenki aki ismer és aki uj!
Sajna már nem lehet húzni a szarvának pedig de húznám!
Valami ujítás valakinek?
Szevasztok!

Szia Busati 1000 éve nemvoltam mi zu veletek?
Na hazaértem! Megrángattam a kicsikém szarvát, hogy tudja ki a góré!
AMEN