Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ikarus tolató igazi kuriózum
tudom! de az alsó 2 csavart nem érem el... hiába pici a kezem...
Ez természetes Eddig sem rajtam mult
Gondolom!
Ha van még abból a szép fehéren világitó alkalmatosságból akkor valahova máshova ha beépitenéd azt megköszönném!
És ez? link
Szia!
Én ugyan nem vagyok Hayabusás,de azért szivesen segitek ha elfogadod .A lényege,
ha a te megrendelésed megérkezik a cimükre,(valoszinüleg ez a vételárra is vonatkozik!),2 munkanapon
belül küldik a megrendelt árut.Viszont ha már 3 hete nem történt semmi,én felhivnám öket. Ha nincs
ismerösöd aki németül tud,én megteszem,ha küldesz egy tel.számot(valahol a szerzödésen rajta kell
lennie),meg a szerzödés számát.Emilem a reglapon.
csako
Válalom a beépítést is
Találtam 1 tutisat XX be
Igen azt tudom... Azért kérdeztelek Téged hátha találkoztál már valami ilyesmivel.
Azért köszönöm.
Még én se, pedig láttam már egy két dolgot...
Hát igazából látni kéne hogy milyen van van e egyáltalán.... nincs konkrét elképzelésem mert XX-hez nem láttam még a gyárin kivül mást...
a fényszórót milyenre szeretnéd kicserélni?
Fényszóróra gondoltam, indexet találtam.
A fényszórót akarnád kicserélni, vagy az indexeket? Ha ez utóbbit, akkor írd be az ebay.de -n, hogy xx blinker!
Bammeg téged nem merünk kifikázni!
Szia!

Tudom hogy majd kifikáztok(többiek), de Hondához nincsenek ilyen jóféle lámpák?
Hátsót találtam itthon is de elsőt se égen se földön nem láttam másikat hozzá...
Akkor 88-at!
Szép lett!
Te ne örülj, mert a fekete lámpért ide postázva 90 €-t kel kipengetni. Le a rasszizmussal, színes lámpákat egyforma áron.
Akkor már csak 83 Eurót kell összeszednem rá!
nagyon szépen köszönöm a segítséget!
mivel sajnos nem tudok németül, online ezt a fordítást kaptam: Elküldjük a rendezett terméket, ahogy egy szabály kettőn belül, ami a rended után napokat dolgozik, megérkezett. Speciális esetekben a kézbesítést elhalaszthatják. Hogy ez mit jelent, nem tudom.
Olyan 85 euroért kb