Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vajon kitöl kaptad
Ne baszakodj vele 10-15 körül kapsz bontóban az alu mindíg el fog törni
Te vigyázz!

ilyet már másis állitott,oszt eltünt mint kö a vizben!Gáborom,és Menyus sokat tudna mesélni erröl!
ym írtam emailt!
tudok aliminiumot heggesztetni...................tudod ahol a multkor jártál
hivj fel
A másikat is én kapom!
Köszönöm!
http://TRL2.TV/View/?v=a3ccd14...
Kedves Barátaim, Motoros Társaim!

Mivel senki de senki nem jelentkezett a szilveszterre amit szervezni kezdtem a balatoni helyett (nem iratkozott fel) arra a döntésre jutottam, hogy a szervezését abbahagyom!
yakuza-motor@freemail.hu.tel./06203759247
Van emailed vagy msned?
Meg kellene eggyezni! :))
De megírom a bánatom a motorozz-on pü-ben, oksa!
Munkát? Kenyeret? Meg úgyis viszed minden héten Milkához a galambokat meg a leveleket, nem?
Persze eladó külön is.20000-ft a kettőért.Valódi bőr. YM= Yakuza-motor/06203759247.Amúgy pipec állapotban van.
Hali!
Engem a két ülés érdekelne!
Az külön nem eladó?
Mennyibe kerülne?
Ha érdekel nekem van segédvázam.Az enyém az ujjabbik,A régit meg ne hegeszd meg,csak akkor ha van rá megfelelő háttered.Én megtudom neked javittatni a régit,de neméri meg.Akkor már inkább cseréld le.Baráti áron viheted.
Szevasztok srácok.Ha valakit érdekelne van eladó busa hátulja,farokidom,lámpa,váznyúlvány,egyedi varrott ülések/kék-ezüst/2,db sport kipufogódob,fabri pupos plexi/kék/Jelképes összegért.2002-es mocin volt.
Jössz hogy átvehesd a Mikulástól az ajándékod,mert a pénzügyi válság miatt nagyban csökkent a mobilitása is !
Szia!
EMIL
Mit keresnék én ott?
Nagyapó te a héten leszel a fővárosunkban?

Bakter ez nagyon jóóó !
Napsütéses szép napot !
Hu bammeg ez nagyon zsír!
Biztos kinn maradt az esőbe mert beázott az 1ik órája....