Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tittelett!
Milyen nemzetközi tali? Érdekel...
Biri!
Tönkre ment az egyik xenon trafóm, csak trafót tudunk szerezni?
ilyen ez a pop szakma
annó ismerösöm Grundig tv,1 héttel gari után reccs 60 ezres javitás
ezért tényleg jó megevnni 5 évre komolyabb tv-knek a garanciáját
Hát igen Zoli! Az xx-ekbe ilyen aksi való!
http://www.masco.hu/#moduleNam...
Esetleg ez?
Brutto 9.900Ft.
Vagy az akksi zárlatos!
Megnéztem a K8-ban is 10 A/h-s van!Inkább tényleg az önindító lehet a ludas!
Keress valami 5 csillagos szállodát 10€/éjszaka all inclusive+k...k 100 méterre a helyszíntől
Na ehhez mit szóltok kifingott a számítógépem! Fasza, mi jöhet még!?
Életemben nem voltam még internet kávézóba de most rákényszerültem...
A vicc, hogy a garanciáig még két nap van! Ezt, hogy tudják így kiszámolni? Vettem egy pár éve egy hifit és két nappal a garancia lejára után adta meg magát!

A nemzetközi taliban benne vagyok én is,ha gondoljátok intézkedhetek szállás ügyben!?
http://www.flyandride.hu/
nem tudom milyen katalógust olvastál, az enyémben ez van leírva:
Miután berakták a dugót a motoromba, nekem is karcsú volt a gyári, melegen nem tudta átforgatni a motort. Aztán kiderült, hogy az önindító volt csapágyas. Nézzétek meg azt, mert egy gyári blokkot a 10 Ah-s is lazán indítja melegen is, ha nem valami gagyi az akku. Én úgy olvastam, hogy a Yuasa az egyik legjobb akksimárka. Ha mégsem rossz az önindító, és mindenhol minden oké, akkor egy Yuasa YTZ14S lesz a megfelelő választás.
Érdekes...
14 Ah-at ír a katalógus.. de ollan meg nem van. Végignéztem az összes fforgalmazót de 12 Ah többet nem leltem, és az sem fér be egy az egyben. Mit tegyek? tegnap 2xer taszigátltam és nagyon tele ugrott a tököm vele. Most egy 10 Ah van benne és karcsú
tisztelet.
plussz két ceruzaelem a távirányitóba!
a gyári belevaló az YT12A-BS típusú. 12V 10Ah
5 db laposelem sorba kötve?
Az éppen jó amit küldtél, csak nem fér be 105 a busa és 145 mm a tied amit ajánlottál. Egyéb alternatíva?
most akkor milyet nézzek neki
A Biri által ajánlott a gyári, az YTZ14S pedig egy olyan, ami még éppen bemegy a gyári helyre, viszont nagyobb az indítóárama. Tuningolt Busákhoz ezt használják általában, kivéve engem...
nem tudsz inkább olyat hogy pl: YTX 14 Bs
Jóvan Zoli! Nem kell ennyire feszesen venni az életet na....
Szeva Biri,
méret: 150 hosszú 87 széles és 107 magas. 14 vagy több amperórás. Tucc ilyet?
mi a vigyor tárgya?