Szia,
Az a helyzet hogy nekem is kifogyott a tankom de a 0-son nem van kút be kellett menjek vecsésre oszt mire kijöttem valószínűleg már árkon bokron túl voltatok. Ráadásul nagyon kevés időm volt most találkozni akartam veletek ami nagyon pozitív volt és legközelebb.. remélem mostanában tudunk szervezni még ilyen gurulást amiről a világ összes kincséért sem maradok le ezt megígérem.
NAGYON ÖRÜLÖK HOGY ITT ÉS KÖZTETEK LEHETEK!
Egyébként valaki nemismeri azt a két arcot,akik a tigrisnél csatlakoztank hozzánk?Söröztek rendithetetlenül!
Mint utolag kiderült,az egyik ficoknak lenne elado XX tankja,meg miegymás!
Ha valaki tudja hogyan lehetne elérni valamelyiküket,megköszönném!
És miböl gondolod,hogy nemigy volt!Nézdcsak meg jobban!Mindenki kifelé fujja a levegöt!
egyébként ha mindenkinek egy kis mosolyt sikerült az arcára csalnom a nap végére,akkor már megérte!
Egyébként simán megjavitzottam!Uninstal a réginek,letölt az uj!Már töltödnek a képek!
A bibi ottvan,hogy ez valami egyhonapos probaverzio!De majd egyhonap mulva,kitalálok valamit!
NAgyon komoly indokom volt egyébként hidd el mentem volna én is! De lesz még alkalom a lábtartótüske méretcsökkentésére!
Ne is mond..
Az a helyzet hogy nekem is kifogyott a tankom de a 0-son nem van kút be kellett menjek vecsésre oszt mire kijöttem valószínűleg már árkon bokron túl voltatok. Ráadásul nagyon kevés időm volt most találkozni akartam veletek ami nagyon pozitív volt és legközelebb.. remélem mostanában tudunk szervezni még ilyen gurulást amiről a világ összes kincséért sem maradok le ezt megígérem.
NAGYON ÖRÜLÖK HOGY ITT ÉS KÖZTETEK LEHETEK!
de ez tecnika kérem!Nemlehet csak ugy mindenféle munyag flakonbol táplállni mint egy Busát!
Mi történt ott a 0-ás felhajtóban?
Nekem komolyan kéne!hátha jobban jönnék ki pénzileg!
Mint utolag kiderült,az egyik ficoknak lenne elado XX tankja,meg miegymás!
Ha valaki tudja hogyan lehetne elérni valamelyiküket,megköszönném!
Mitis ábráziol?Mert az hogy konvertálás alatt,az nekem nemsokat mond!Legalábbis mint kép,elég silány!
egyébként ha mindenkinek egy kis mosolyt sikerült az arcára csalnom a nap végére,akkor már megérte!
Egyébként simán megjavitzottam!Uninstal a réginek,letölt az uj!Már töltödnek a képek!
A bibi ottvan,hogy ez valami egyhonapos probaverzio!De majd egyhonap mulva,kitalálok valamit!