Hétvégi gurulás!
Találka Vasárnap 10. 00-kor az M1 Agip kúton, a többi zsákbamacska, attól függ ki mennyire ér rá.( Barcelóna)
1. Fiveurban
2. Herci ( hánehogymá asziggyék hogy mi xx-esek nem vagyunk kőkemények!)
3. lion76 ( erősítem a kőkemények táborát, lehet _kisvirag_ nélkül )
4. ?
Tudodmikor perkállnék egy garastis!Föleg azok után,hogy honapokat vársz a vasra!Le nemfoglalhatja,mert törvény ellenes!Max. perelhet!Én tuti nemfizetnék,mikor készvan!Azt csinállnám amit a szerviz,hitegetném öket!Oszt mikor ugy gondolom hogy már sokáig huztam,esetleg csepegtetnék valami lét!De az egészet biztos nem!
Ja még valami!Nagyon fogyelj oda,mikor átveszed a masinát, mit iratnak,illetve mit akarnak aláiratni veled!Ne legyél rest,olvasd át az aprobetüs résztis!És bármit mondanak kérd irásban!Tudod a szo elszáll,az irás megmarad!
És azokat a bizonyos alkatrészeket,illetve a hozzájuk valo fémet akkor kezdték el bányászni?
bár még akkorse értem! Azért mégiscsak a XXI.-században élünk!Tudod van már mobiltelefon,mikrohullámusütö,stb.Ja és van légiposta,meg gyorsszolgálat!Egyébként tudtopmmal ,minden valamir valo motormárkának van europai lerakata!Söt némelyiknek Magyarországi is!De még europábolis besétálok vele 1-2 hét alatt!
Emlékszel amikor találkoztunk, akkor vittem be! Szerinted!?
Ja és már az üzletvezetővel (vagy tulajdonos ) is beszéltem, kerek 1 hónapja és megigérte amint megjönnek az alkatrészek összerakják!
Tényleg... ez is már kibaszott 1 hónapja volt!
Joe reggelt szíp émberek!
Nem magamra, Nagyapóra!
Meg azért magamra izs:
magatartás 5-ös
szorgalom (motoros) 5-ös
rajz 5-ös
földrajz - na azt szeretem
tesiből meg mindig jeles voltam, bár ez nem látszik!
büszkeség (minden motoros barátra és ismerősre) 5-ös
Na ezeket is vedd figyelembe, joe!
de többségben az erő.....
vagy nem?