Ne fájditsd a szivem te latin robin hood.......
Mennék én.....de nagyon.....
csak sajnos vasárnapi apukavagyok.....
Bencemester meg várja apukáját reggel,hogy jön érte........
Ismerjük Lacika esetét,mi is gyujtottunk neki mécsest,tibike a mai napig sem mondta el mi is történt pontosan,de a nyomokból itélve nagyon durva baleset lehetett,nem is ez a lényeg.Mi is veszítettünk el közeli jó barátot ismeröst,de ha ezért nem motorozol tovább csak az önsajnálatot bizonyítja semmi mást.
Igazad lehet,hogy utban vagyunk a naszályon mert nem sürün mentek el mellettünk,kivéve katalinpusztát ahol csak szigorúan 50-nel vagyok hajlandó átmenni
Köszi ZORRO, lehet tényleg jót fog tenni egy kis motorozás, de csak ovatosan.
Még az este felszerelem a lámpákat, kicsit csunyácska lesz a gépem de nem baj...(még idomok nélkül is szebb mint egy xx )
Én csak annyit tudok mondani neked Zo, hogy meghallgatlak mert én is megéltem ezt azt! Sőt most is gyűlik körülöttem a "válság stáb", tehát tudom miről beszélsz!
Ekkor a legjobb kimotorozzni magadból, ne gondolj semmire csak a kanyar ívét figyeld!
hajnali négy!
Oszt leszarom!Gurul és kész!Elmultakmár azok az idök,mikor érdekelt ez a vas!
Majd mesélsz!
Én most megyek tolni a csajt!
Hallod, toltam a csajt du-ra csak hogy ott tudjak lenni délelőtt... emberfeletti tett vót..
nincs rendben.....
ha ma lett volna...........
mindenesetre jjó motorozást mindnyájatoknak.
Mikor indulsz reggel?
Mennék én.....de nagyon.....
csak sajnos vasárnapi apukavagyok.....
Bencemester meg várja apukáját reggel,hogy jön érte........
Akkor 10-kor tali?
Az ember ami számit..
az igaz ember mindig igaz marad......akármin ül.
(bocs hogy belepofáztam)
Az ember számít!
Igazad lehet,hogy utban vagyunk a naszályon mert nem sürün mentek el mellettünk,kivéve katalinpusztát ahol csak szigorúan 50-nel vagyok hajlandó átmenni
Még az este felszerelem a lámpákat, kicsit csunyácska lesz a gépem de nem baj...(még idomok nélkül is szebb mint egy xx )
Ekkor a legjobb kimotorozzni magadból, ne gondolj semmire csak a kanyar ívét figyeld!
Csak nyugi...gyere!
csak ritkán akarok!
Nem biztos hogy a pozició a lényeg.. lehet a részvétel..