én a "kevesebb lovas" HONDÁS is gurultam egyet.....
ha velem találkoztatok volna a citán még mindig mesélnétek egymásnak......"appám...hogy azaz xx-es hogy pengetett...és milyen faszán nézett ki a motorja......."....
Tittelett!
Mi a gyenge szar busások motoltunk ma is!
Láttunk a Citán egy eltévedt XX-est,de ahogy megpillantott bennünket ,3 Hayabusát gyorsan le is lépett!
szépp napot mindeenkinek
hallkan jegyzem meg,,hogy az alábbb emlitett teszt injektorosé....
a karbiss10 pacival errősebb......(nekem az van)
de az az igazság ,hogy akárhány lóerö is van egy gépben,fölösleges, ha nem tudja valaki uralni a ménest.......
ja...nem tudja valaki,hogy a v storm háány lovas?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mindig csak az autopályán huzzák neki!
ha velem találkoztatok volna a citán még mindig mesélnétek egymásnak......"appám...hogy azaz xx-es hogy pengetett...és milyen faszán nézett ki a motorja......."....
hogy akárhány lóerö is van egy gépben,fölösleges, ha nem tudja valaki uralni a ménest.......
Mi a gyenge szar busások motoltunk ma is!
Láttunk a Citán egy eltévedt XX-est,de ahogy megpillantott bennünket ,3 Hayabusát gyorsan le is lépett!
Tehát a kérdés a következö:Kérjünk korlátlan üdittöfogyasztást,vagy nem!
Kérem irjátok meg(többség dönt).
hallkan jegyzem meg,,hogy az alábbb emlitett teszt injektorosé....
a karbiss10 pacival errősebb......(nekem az van)
de az az igazság ,hogy akárhány lóerö is van egy gépben,fölösleges, ha nem tudja valaki uralni a ménest.......
ja...nem tudja valaki,hogy a v storm háány lovas?
ez a jo!
Szépjonapot mindenkinek!
akikm velünk szilvesztereznek,azokat kérem menjenek át a motorozz.hu-ra,és jelezzék milyen(menüt) vacsorát kérnek 30.-én estére!
Köszönöm!Ja és sürgüs!
akikm velünk szilvesztereznek,azokat kérem menjenek át a motorozz.hu-ra,és jelezzék milyen(menüt) vacsorát kérnek 31.-én estére!
Köszönöm!Ja és sürgüs!
Nos?