Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imádlak Csöleur!
Istenem Milkuci! Imádkozom érted! De komolyan! Mer száretlek! Hogy józanodj ki végre és ...és...és tudod úgyis úgyis... Hogy 1x végre révba érj és boldog lehess...ne kelljen harcolnod...csak fölényesen, úriasan, kiegyensúlyozottan birtokoldon...egy TECHNIKÁT...amihez nem kellenek nagy szavak...és indokok,,,,,csak egy laza mosoly....
szasztok

Mr mi a csöcs van a zöldkártyával
Milyen Toni?
Nehogy aszidd!

Akkor ez volt a sláger!Megcsinálhattam voln öket!De volt amelyikröl egyenesen leszereltem a berugokart!
Ja ja Bekő tóni
Az inkább bosszankodás volt,mint szórakozás.....
Persze!

Szorakoznom nekemis kell valahogy!
Ennél nagyobb baja sose legyen,hogy négyévenként kidobálljam belöle az aksit!
egyébként akkoris müködött!Csak bekellett tolni!De mivel anno "boldog 80-as" években,a motorjaim 95%-ban igy indultak,nekem ez nemokoz problémát!
Láttam én már miszlikre szedett XX-et az udvarán Meg még fogok is
Ceva Maci!
.....legyen úgy!
De volt az a picike akkumlátor probléma,és ...stb....
Jóóóó estét Mindnekinek!
Ááááááááááá!

XX-hez nekell!
Ne nagyon áruld Milka!
Majd egyszercsak hiányozni fog!
....de inkább ne jöjjön el az a pillanat! Ezt én mondom Neked!Egy hülye Busás....
én is,én is!
Ok gyere itt vagyok reggeltől estig
mond hogy mi kell
viszem
holnap megyek arra de nem tudom mikor
csak simán utállak
Ez igaz!

De müxszik!

Semmi exta.
Unalom .Hivlak majd 1-2 apróság miatt.
Nem jössz mostanában nincs meló
vagy csak simán utálsz
Elis hiszem, hogy berozsdásodott, ezt még az XXhez adták nem? Háhhh... igen, múlt századi technológia... öreg, rohad stb...
Figyusz teeeeeeeeeeeee!

Van egy elado szerszámkészletem!Kicsit rozsdás,meg öregecske,de olcsért megszámolom!XX-hez ugyse kell soha!Itt meg állandoan busát szereltek!
Most olvastam: Ha dolgozni támad kedvem, leülök csendesen egy sarokba és megvárom , amíg elmúlik!
Valahogy így vagyok most ezzel!
mi van veled pepe?