De sajna az enyémnek van memoriája!
Egyébként tessék hivatalosan,szabályosan fuvarozni!
Értem ezalatt ahol 80-van,ott 80-van,kétszer 4,5-orát vezetni,kivenni a 45-perc pihenöt,stb!
Egyébként az enyém bár korongos,de ha van laptopja az ellenörnek(egyre többnek van),rácsatlakozik az oráram és tárulj szezam!Visszamenöleg aztis lehivja az orábol,mikor fingottam!
Hát nemtudom milyen szabályok vannak arrafelé,de nálunk ezt nemhozná össze senki!
Hivatalosan napi 9-oravezetés!Ez ha 90-ennel mész,napi 700 kilométer tudsz megtenni(átlag).
Tehát négynap alatt 4X700=2800 kilcsi!még négykezesbeis csak a duplája(5600 km) lehet!Ugyhogy nemtudom hogyjön össze nekik ez a 7.000-feletti kilométer!
gondolom nincsenek szabályok,és sose alszanak!
Ja és 1huzam ban +állás nélkül váltó társ van és váltják 1mást menet közben Bátyám kint lakik Ausztráliában és beszélt ilyen kamion sofőrrel meg becsült emberek am...
fontos áruforgalmat bonyolitanak,sofört keresnek,aki birja a starpát,soföri tapasztalattal,ezt irják
van kép is mellékelve az utvonalról és kissebb adatok,persze a jármüszerelvényhez képest nem a sarokra kell elugrani...
7 747 km – körülbelül 4 nap 2 óra
szeva fiver nem jó hirek!
ma lefutottam pár kört
semmi esély itt ilyen kaliberü gépre,,föleg hogy ilyen régi.itt már a 97 is uniknak mondható,,,,,
amint látod még telcsi számokat is kaptam,,no luck!
üdv
De sajna az enyémnek van memoriája!
Egyébként tessék hivatalosan,szabályosan fuvarozni!
Értem ezalatt ahol 80-van,ott 80-van,kétszer 4,5-orát vezetni,kivenni a 45-perc pihenöt,stb!