Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokmindent ismerek,ha nemis mindent!

De sajna az enyémnek van memoriája!
Egyébként tessék hivatalosan,szabályosan fuvarozni!
Értem ezalatt ahol 80-van,ott 80-van,kétszer 4,5-orát vezetni,kivenni a 45-perc pihenöt,stb!
Egyébként az enyém bár korongos,de ha van laptopja az ellenörnek(egyre többnek van),rácsatlakozik az oráram és tárulj szezam!Visszamenöleg aztis lehivja az orábol,mikor fingottam!
mágneses trükköt ismered ?
és a tachográf ?

Az mi?Nem beszélni magyar!
és a tachográf ? még jó hogy a tiéd is a régi kapcsolható korongos és nem ez a hülye kártyás rendszerrel működik :) igazam van ? csakaMAN
Hát nemtudom milyen szabályok vannak arrafelé,de nálunk ezt nemhozná össze senki!
Hivatalosan napi 9-oravezetés!Ez ha 90-ennel mész,napi 700 kilométer tudsz megtenni(átlag).
Tehát négynap alatt 4X700=2800 kilcsi!még négykezesbeis csak a duplája(5600 km) lehet!Ugyhogy nemtudom hogyjön össze nekik ez a 7.000-feletti kilométer!
gondolom nincsenek szabályok,és sose alszanak!
Én nemnégykezesezem!

Ahhoz már tul öreg vagyok!Megvannak a saját rigojáim,és másétis nehezen viselem!
Ehhez milyen jogosítvány kell? G+E ..?
Ja és 1huzam ban +állás nélkül váltó társ van és váltják 1mást menet közben Bátyám kint lakik Ausztráliában és beszélt ilyen kamion sofőrrel meg becsült emberek am...
sziasztok

valaki nem tud segíteni E-bayes rendelésben ?
fontos áruforgalmat bonyolitanak,sofört keresnek,aki birja a starpát,soföri tapasztalattal,ezt irják
van kép is mellékelve az utvonalról és kissebb adatok,persze a jármüszerelvényhez képest nem a sarokra kell elugrani...
7 747 km – körülbelül 4 nap 2 óra
Na ez kell nekem!

128 kerekü!Mi kárt lehet okozni egy ilyennel?!Amugy mit fizetnek?Tudod megvan az a pénz,amiért korpásodik az ember feje!
Én ugyemlékszem megadtam,amint kérted!
milka talátam neked melót...
soför állás lenne....
Ott a pont!
Drága Mara!
Az adatlapunkon ott a telefenszámunk!
nem cikizni majonézestelefont MSN-t 3 gépről nézek és ha nem vagyok a gépnél akkor nem mindig látom ha valaki keresett......
Te mikor hívtál?

senkinek nincs meg a száma és így nem tudom ki mikor hív
MSN!

Kicsilány!Telon már nemis probállkozom! Kitudja épp miben áztatod?
közben leszedtem mást is a telómról

szeva fiver nem jó hirek!
ma lefutottam pár kört
semmi esély itt ilyen kaliberü gépre,,föleg hogy ilyen régi.itt már a 97 is uniknak mondható,,,,,
amint látod még telcsi számokat is kaptam,,no luck!
üdv
Szép vót...
Téged sem szokott visszhíni?
Érdekes engem sem...
mikorhol? telóm nem csörgött pedig most még jó is