Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
3 napos a kicsike
Fistván meg a Michelinre esküszik!
Az M3-al a sarkon már borítottam, a H-ringen nem égett meg, qrva biztonságosnak tartottam.
Ez a baj, hogy én nem tudom!

Most pilot sport van rajta, kopik is rendesen...

Igazábol egyáltalán nem érdekel, hogy mennyit megy el, ami fontos, hogy legyen biztonságos, amikor koptatom a lábtartót!

Az is baj, hogy még nincsenek tapasztalataim, hogy melyik gumi illik igazán a motorhoz...
Zolicbr! az M3 8000km-ert bir ki a Busán! ( XX-en 16000 )
Te tudod, megéri-e neked!
Én arra gondoltam, hogy egy picit sportosabb, de nem pálya gumit próbálnék ki, Pl: M3, vagy pilot power...
Ezek még mindig közútra valók,. Igaz nem megy el 14 e.Km, de viszont nagyon tapadósak....
Nem értem a kérdést?
Mondtam már hogy utállak?

Ha nem akkor UTÁLLAK!
jövöhéten szerintem tudom vinni
hogy
tudtál 14e menni 12 hátso gumival busával? ?
TE Biri

Majd megdisznozlak én téged ha sokáig feszegeted ezt a témát
Vagy feszegetlek hogy malacod legyen?

Más !
Hol a csimmma
Én megint a Z6-ot választottam, szerintem nem rossz választás, jó nem egy versenygumi, de 14000-et mentem el vele! Ami azért nem rossz, szerintem!
Meg jön az ősz és ezért sem vettem vágott pályagumit, meg ha azt vesszük Gábor most fogyasztotta el a második garnitúráját ugyan annyi pénzért mint amenyiért ezt meg lehetett venni!

ZMENYUS!
Köszi, hogy szóltál, hogy tudsz egy bolokkot!
Most azon gondolkodom, hogy milyen gumit vegyek, mert nemsokara cserélnem kell a hátsót!
Igen!
Szerintem sokat dob a motoron...

Az első ledes...
A hátsó sima...
ZoliCBR!
Látom vettél fehér indexet is!
Mit mondanak a szerelők, nagy a baj?
Mikor lesz kész?

Biztos meg csinálják, csak idő kell hozzá!
Jó napot
Motorosok a motorosokért
létrehozott egy clubbot ahová beirhatják ismeröseink a lopott mocikat a hayabusát már láttam hogy linkelték....
hátha több szem többett lát alapon
üdv
http://www.motoclub.hu/forum/l...
Én nagyon szívesen gurulgatnék, de teljesen el vagyok keseredve a moci miatt...
vagy diszno? má nem is tudom
m,ajd felvágnak téged cimbi
Szeva.
Ha enyire sokan leszünk nálad (a listát nézve) lehet hogy nem kell 1 egéssz marhát venned elég lessz a patája is