Én is szeretnék nevetni rajta,de nem tudok mert kifordult térdem és feélek hogy egy ideig elfelejhetem a motorozást,most telefonálgatok hol van baleseti sebészeti ügyelez, igen ám csak hoyg valahogy el is kéne jutnom odáig?De iylen lábbal!
na hazaertem, en is orulok azert h megismerhettelek benneteket...mondjuk sajnos nem ebben a formaban kellett volna megismerkednem veletek eloszor..de az elet kiszamithatatlan...sorry
Amugy nagyon jo a csapat...
Koszonjuk szepen a felejthetetlen motoros kiseretet! Fantasztikus volt.
Epp Mallorcan suttetjuk a hasunkat (I love Milka) es itt nincsenek ekezetek. Mostmar Kabatne Urban Viktoria lettem .
Koszonjuk azt is, hogy a tortentek ellenere megprobaltatok jol erezni magatokat es mosolyogni. Ezuton is oszint reszvetunk Dodo (Zsolt) csaladjanak! Fogalmunk sincs, mit elhetnek at, de ha tudunk valahogy, valamiben segiteni, mi is itt vagyunk...
Szeptember 14 vasárnap egy kis motoros összeröffenés Csölénél!
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró… ) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság.
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri tányérral és szalvétával.... )
Kaja után amikor jólesik, húzhattok haza…
A találkozás időpontját variálhatjuk ha máskép gondoljátok...
Mi a baj MR.?
Extra jól érzetem magam egyébként,csak a térdem fáj nagyon nagyon !
Holnap szívom a véredet
Irtam neked a freemail címedre egy levelet, egy ötletről a lopott mocival kapcsolatban.
Amugy nagyon jo a csapat...
Szottyos hotdog 200-ért!
Nemtudod eltenni egy héttel?
Félek soklessz igy egymás után!
Bocsánat Asszony!Érezzétek jol magatokat!
de azért a 2év az 2 év
Koszonjuk szepen a felejthetetlen motoros kiseretet! Fantasztikus volt.
Epp Mallorcan suttetjuk a hasunkat (I love Milka) es itt nincsenek ekezetek. Mostmar Kabatne Urban Viktoria lettem .
Koszonjuk azt is, hogy a tortentek ellenere megprobaltatok jol erezni magatokat es mosolyogni. Ezuton is oszint reszvetunk Dodo (Zsolt) csaladjanak! Fogalmunk sincs, mit elhetnek at, de ha tudunk valahogy, valamiben segiteni, mi is itt vagyunk...
Csok mindenkinek, es megegyszer, koszonjuk.
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró… ) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság.
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri tányérral és szalvétával.... )
Kaja után amikor jólesik, húzhattok haza…
A találkozás időpontját variálhatjuk ha máskép gondoljátok...
Akit érdekel írja fel magát:
1.