Nyugodtan,de nem a legjobban a térdem. MOst hívott Milkáné ,sajna doki hétévégn nincs,majd hétfőn reggel tudja megnézni az orvos a lábam.Már csak el kell bicegnem majd valahogy !
Utáááálok feküdniiiiiiiii! Ki sem keltem ma az ágyból!
Sziasztok!
Megkérdezhetem mi újság a térdeddel? Csak azért kotnyeleskednék bele, mert engem is az Árpád kórházba vittek a térd problémámmal és nem igazán tudták mit kezdjenek vele. Ezért nem is nyúltak hozzá, csak két hétig "ápolgattak". Mire meg más orvoshoz mentem vele már azt mondták nem is érdemes piszkálni. Persze kicsit egyedi az eset.
Minden esetre mielőbbi felépülést kívánok!
Szeptember 14 vasárnap egy kis motoros összeröffenés Csölénél!
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró…) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság.
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri tányérral és szalvétával....)
Kaja után amikor jólesik, húzhattok haza…
A találkozás időpontját variálhatjuk ha máskép gondoljátok...
Szeptember 14 vasárnap egy kis motoros összeröffenés Csölénél!
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró…) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság.
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri tányérral és szalvétával....)
azt hittem még alszol?
bakter pedig fel akartalak hívni!
Hát így sajna nem hiszem.emner neve már kiderítés alatt van.
nagynéném sajnos nem tud elvinni szóval szenvedek vele itt.És aza anecces hogy hétfőn nem is fogok tudni bemenni dolgozni.
akkor éjjel nappal hívhatlak?
Mondjuk ha ezt a felkérést 8-ora körül teszed,akkor megtudtam volna oldani!
Ott voltam töled nemmessze!Meg aztán rámis csöröghettél volna!Már egy párszor mondtam neked,ha gondvan hivj!De néma gyereknek ......!
Egyébként sajnálom ami veled történt! Gyogyulgass!Ember nevét és cimét megadod,elásatom itt a kertben(a busások mellé)!
Még valami!Holnap akkor nemis jössz?
Emberek egy nagyon nagy sívességet szeretnék kérni,ha nem ér rá nagynéném nem tudna valaki kocsival elvinni a baleseti sebészetre az Árpád hydhoz.nagyon nagyon megköszönném.Ha nem akkor nem szóltam semmit.
De basszus hiába ordibáltam a srácnak akivel táncoltam hogy engedjen el ő csak "dobált és dobált" !Míg ki nem fordult a térdem,és még utána is ráncigátl volna vissza !
Komoylan modom ha egyszer összefutok még vele ,azt nem köszöni meg nekem.
Most várom naygnénémet, hogy hátha el tud vinni,mert az is lehet fekvő gipsz lesz belőle !
Baromira remélem hogy ráér,mert csak a város másik végén van baleseti ügyelet !
Tököm a fa......om kivan már komoylan mondom!
Mert éjjelente nincs is jobb dolgom alvás helyett mint Téged hívogatni !
de csak azért ne hivjál éjel,mert unatkozol!
Nyugodtan,de nem a legjobban a térdem. MOst hívott Milkáné ,sajna doki hétévégn nincs,majd hétfőn reggel tudja megnézni az orvos a lábam.Már csak el kell bicegnem majd valahogy !
Utáááálok feküdniiiiiiiii! Ki sem keltem ma az ágyból!
Megkérdezhetem mi újság a térdeddel? Csak azért kotnyeleskednék bele, mert engem is az Árpád kórházba vittek a térd problémámmal és nem igazán tudták mit kezdjenek vele. Ezért nem is nyúltak hozzá, csak két hétig "ápolgattak". Mire meg más orvoshoz mentem vele már azt mondták nem is érdemes piszkálni. Persze kicsit egyedi az eset.
Minden esetre mielőbbi felépülést kívánok!
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Nektek !Érezzétek jól magatokat és sok sikert a továbbiakban !
Tündérke
Program:
Akit érdekel írja fel magát:
1.pep+pepné
2. Fiveurban
Program:
Akit érdekel írja fel magát:
1.pep+pepné
bakter pedig fel akartalak hívni!
Hát így sajna nem hiszem.emner neve már kiderítés alatt van.
nagynéném sajnos nem tud elvinni szóval szenvedek vele itt.És aza anecces hogy hétfőn nem is fogok tudni bemenni dolgozni.
akkor éjjel nappal hívhatlak?
Ott voltam töled nemmessze!Meg aztán rámis csöröghettél volna!Már egy párszor mondtam neked,ha gondvan hivj!De néma gyereknek ......!
Egyébként sajnálom ami veled történt! Gyogyulgass!Ember nevét és cimét megadod,elásatom itt a kertben(a busások mellé)!
Még valami!Holnap akkor nemis jössz?
de kell oda még 1 hajo ,mert ha gond van akkor ne paksnál szedjenek össze minket
már ha sikerül ma................
mert csepelen tárolom nem biztos hogy el tudom hozni
csajaim is nyomják ezerrel
ma naszáj van...........
oo
szegény Mr
huzzá bele
ha nagyon jo idö lesz lehet hogy megyek jetskizni
mi ez a szomoru kép
Komoylan modom ha egyszer összefutok még vele ,azt nem köszöni meg nekem.
Baromira remélem hogy ráér,mert csak a város másik végén van baleseti ügyelet !
Tököm a fa......om kivan már komoylan mondom!