Hali mindenki!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha 0%-al kihozok egy motort 120 hónapra mekkora kamat van rajta?
Mert azt mondják hogy a 2.6 milliós motorra kb. havi 30-errel számíthatok ami azt jelenti hogy majdnem 50 % a kamat.
Most kaptam a hirt Ancsátol!
Péntek 12.00!a pontos helyszint meg mindent még felfogom irni!
Talállka Milkánál 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
Hja...én sem érzem szükségét ennek a ruhának részedre...hiszen ez olyan motorra való, ahol van sebesség...
mert akkor viszont leírhatatlanul érzi az ember a hasznosságát...de hát a zixixen...akár vasutas ruhában is közlekedhet az ember...
Talállka Milkánál 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha 0%-al kihozok egy motort 120 hónapra mekkora kamat van rajta?
Mert azt mondják hogy a 2.6 milliós motorra kb. havi 30-errel számíthatok ami azt jelenti hogy majdnem 50 % a kamat.
1)Milka+Milkáné
2)pep+pepné
3)Menyus+Gab
ica
4)Mr+Mr-né
5)Busati
6)Biri+Timcsi
Megenst befigyelt egy 6-os!Mit hatos 666-os!
Hogy a dögkútból kapjon karácsonyi ajándékot!
mert akkor viszont leírhatatlanul érzi az ember a hasznosságát...de hát a zixixen...akár vasutas ruhában is közlekedhet az ember...
Háth látjátok valahol
És köszönöm a segitséget,ötletet!Még a kesztyümhözis megy a cucc!
Az én kétrészesem 52.000Ft volt!
Mert igy,hogyis fogalmazzak finoman?Egyszerüen kibirhatatlan!Ja és a fel-le vétel,az egy külön procedura!
Hidd el,hogy megéri hordani,és lassan be is fog tágulni!
Gratula hozzá!
Bár Menyus,ezt biztos kibaszásdibol eröltette!Mitne mondjak,nem kényelmes!És akkor finom voltam!
1)Milka+Milkáné
2)pep+pepné
3)Menyus+Gab
ica
4)Mr+Mr-né
5)Busati
Nembaj.....köszönöm szépen!
1)Milka+Milkáné
2)pep+pepné
3)Menyus+Gab
yca
4)Mr+Mr-né