Ez sokkal szebb, főleg ahogy kékül...
hát ost az eddigi 219 paci helyett lett 219,2. Döbbenetes változás... (eddig is végig kúpos volt a rendszer)
Viszont ma kaptam az alábbi kis diagrammot, érdekes:
A legjobb megfigyelő képessége zenyus testvérünknek van. Jutalma egy piros színü hangszóró! A többieknek: a hullámos tárcsát levettem, mert ráz, mint a nyavalya. Vissza is fogom küldeni a gyártójának néhány kedves sor kíséretében. A Brembo fékkar a helyén van. És tényleg új az összekötő cső is, személyesen Bódis Sándor Úr felügyelete mellett készült Kaposváron, titánból.
Szegény Dodót meg nagyon sajnálom, Isten nyugosztalja. Mostmár Őérte is fogom a fekete szalagot hordani. Vigyázzatok magatokra!
Dodo temetése!
Péntek 12.00!a pontos helyszint meg mindent még felfogom irni!
Talállka Milkánál 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
Holnap jössz?
hát ost az eddigi 219 paci helyett lett 219,2. Döbbenetes változás... (eddig is végig kúpos volt a rendszer)
Viszont ma kaptam az alábbi kis diagrammot, érdekes:
Nekem a régi csöved jobban teccett
Anyira büszke vagyok magamra
Ne haragudjatok h ide irok, de FEKET663 szeretném üdvözölni
Szép a mocid(még míndíg) S.VIRÁG és D.TIBI (XX s)
Szegény Dodót meg nagyon sajnálom, Isten nyugosztalja. Mostmár Őérte is fogom a fekete szalagot hordani. Vigyázzatok magatokra!
Péntek 12.00!a pontos helyszint meg mindent még felfogom irni!
Talállka Milkánál 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
1)Milka+Milkáné
2)pep+pepné
3)Menyus+Gab
yca
4)Mr+Mr-né
5)Busati
6)Biri+Timcsi
7)Alpha