Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az útvonaltervel néztem ha hajnal 4 kor indulok akkor 6-ra ott vagyok az ócsain.
Gyalog is gyorsabb vazze
Szeva kiscsávó

A 17.ker az Rákos?
Mert a régi 5 ös az a Ócsai ut.
http://utvonalterv.hu/#aText
Hali lányok fiúk!
Óriási szükségem lenne egy kis segítségre Pestiektől.
A 17. ker-ből hogy tudok kijutni Szarda hajnalba a Régi 5-ös és az m0 csomópontjához?
Életbevágóan fontos lenne.
Sajnálom,hogy nem tudtam menni Ha meglesz a mocim feléd fogom bejáratni
Nincs mit, remélem jól éreztétek magatokat, és gurulás közben nem tartottalak fel nagyon benneteket.
Fistván!
Köszi a vendéglátást
K8 Hayabusa Yoshimura R-77 full racing system könnyitett leömlőkkel carbonfiber dobbal 4-2-1 SYSTEM.
Ilyen e....

Ár: 270.000.- Ft

Jött már 1 szett akinek esetleg kell szóljon... ja ehhez a combo-hoz powercommander köll ám mert anélkül nem mutatja meg a fogafehérjét a cucc
Szióóóóó
Bocsika de ez az elkeseredés miatt fordulhatott elő.
Hayalánnyal beszéltem ma msn-en.
Jól vagyok de nem sokáig leszek már itthon
szió és a hali lányok már le is marad ? na szép mondthatom,már úgy látom mi már le is vagyunk hayaával sz@rva itthon vagy és velünk nem is dumálsz?
különben örülök ,hogy itthon vagy ,remélem jól vagy?
Ilyenen még biciklivel se
ha valaki ezen az őton halad kapja össze magát"sávváltás-záróvonalra hajtás+komoly birságok róvódnak ki
ZORRO --)------

Nagyon királyságos volt a mai nap, voltbenne minden ami egy jó motorozáshoz elengedhetetlen!

A képeket majd megkapom?

Arra gondoltam, hogy rendes leszek , és nem árulom el senkinek, hogy lerobbant a motorod, és hogy az életem kockáztatásával szerzett hulladék kábel segítségével sikerült élet varázsolni a mociba!

Az azért döbbenetes, hogy a Pilisben gépészkedünk az út mellet, és egy motoros sem állt meg, hogy megkérdezze, tudna-e segíteni valamiben!

Hát igen van jó és rossz oldala a dolognak.
Jó:Lesz pénz lesz moci
Rossz:Voltam itthon 5 napot
Hali!

Jó Neked! Minket meg jól itthagy a sz**ba.
Látod? csak nézőpont kérdése!
Hali Skacok!
Szerdán indulok vissza
Szép hajnalt !Én már túl vagyok egy fél órás kutyi sétán !
Haliho, felajanlanek megvetelre egy gyari fustszinu plexit, 8E petakert

udv,
n.
Na pá!
Mennem kell dolgozni majd ha hazajöttem megnézem a válaszokat! ZoliCBR ha érdekel a holnapi történet írd meg és reggel megbeszéljük a részleteket!

Üdv,

--)----- Z