ne figyelj erre a sok köpködö "savanyú a szölö" arcra (tisztelet a kivételnek).
lényeg h egyben vagy.
ijen bárkivel történhet függetlenül attol hogy ki milyen motorra ül hány évesen...
az hogy ez a busán és nem az rs-en ülve történt véletlen.
Ez is teljes mértékben személyfüggő dolog. Ismerek olyan motorost, aki annak ellenére, hogy nincs még 20 éves, simán alá lehetne rakni bármit, mert megfontolt, nyugodt, felelősségteljes és semmilyen körülmények közt nem veszélyeztetne senkit sem, de ismerek olyan 30-on felüli motorost is, akinek egy egy 50-es Suzuki EKO TVS pedálos kismotort sem szabad odaadni, mert baromállat, természetesen az előbbi lényegesebben ritkább. Ezek személyes tapasztalatok,szerintem ez inkább ész kérdése, mintsem az életkoré,én ezt szűrtem le az engem körülvevő motorosokból. A hayabusa 18 évesen szerintem is túlzás egy kicsit,de ugye mi nem szólhatunk bele,hogy mások mit vegyenek...
Az igen!
Egy 18 éves emberkében milyen felelősségtudat, önmérséklet, tudás van, hogy engedik ezt?
Na jó nem akarok vitát kirobbantani ezzel, és persze tisztelet a kivételnek!
Zorrro, az embernek könnyen lehet busára jogsija 18 évesen. 16 évesen A1, 2 évre meg rá A különbözeti és kész. A 21 év arra vonatkozik, akinek előtte nem volt A1 vagy Ak
Üdv!
K.Benji!
Bocsi hogy beleugatok, de nem tudom megérteni amit írsz. Azért nem öltöztél be, mert "CSAK" kiszomborról ugrottál át makóra nagymamádhoz. Ez a lehető legidiótább hozzáállás! Kb fél éve a képeid nézegetve "kötözködtünk" hogy ugye nem sportcipőben meg farmerban motorozol. Erre te azt mondtad, hogy mindíg beöltözöl, csak a képen épp bnődhöz indultál. Ehhez képest nagymamádhoz farmer pólóban mész, ráadásul hírhedten a környék egyik legszarabb útján. Még autóval sem egyszerű az a szakasz, nem hogy motoron! Remélem a sebeid okozta fájdalom tudatosítja benned, miért fontos beöltözni, bármekkora motorra (mondjuk pont itt hangzik hülyén, de én a "kis" 125ösre se ülök fel full bőrruha nélkül soha..), bármilyen melegben.
Remélem nem érezted bántónak a hsz-t, jobbulást kívánok Neked és a gépnek is!
A nyomvájurol nem a teheresek tehetnek,hanem azok,akik nemcsinállnak rendes utat!Ugyanezek a kamionok mennek külföldönis,és mégis jok az utak!
Egyébként a közut fenntartoját perelheted(van biztosittásuk),csak nehéz bizonyittani!Bár nekem egyszer sikerült,és csengették a kárt az auton!
Tagnap este én is láttam egy"bőrszerkós"srácot nálunk/papucs,r.gatya,póló/
Na és mivel? K 6 vagy 7-es 1000-el./suzuki/Persze nem sajnálta a gépet NO COMMENT.
hát a hogy kinek a hibálya az vitatott végülis én vagyok mivel ha moci nem röpül ki alollam akkor nincs gond de ha rendőr nem előz akkor símán elfértem volna szóval hosszú órákig lehet felette vitázni gondolkozni meg stb. a bírságot én kapom a biztosító nekem nem csak a rendőrségnek fizet ennyi...
zomborról mentem át öreganmyámhoz makóra kb 10 km oda vissza az út a hidon érkeztem egy busz mögé amikor kinéztem ,hogy lehete-e előzni láttam ,hogy a zsarukocsi félig szinte már leszorítva előzte a bmw-t a busz mellett mikor vissza akartam menni busz mögé egy szaros nyomvályú kihajította gépet alóllam ami a rendőrautóba szállt bele. a rendőrautó totálkáros lett...a motorból meg ennyi maradt. kb 90 es tepónál szagoltam meg az aszfaltot
lényeg h egyben vagy.
ijen bárkivel történhet függetlenül attol hogy ki milyen motorra ül hány évesen...
az hogy ez a busán és nem az rs-en ülve történt véletlen.