Köszönöma segitséget!
Ismerem a Conti force gumit, és Én is csak jot tudok róla mondani, volt a CBR 900 RR en, és semmi panaszom nem volt rá, de mégis megrendeltem a Micheelin Pilot Sportot, gondoltam kipróbálom.
60 e.FT párban 120/70 r17- 190/50 r17 kompletten szerelve, ez szerintem jó ár... Vagyis remélem!
Mivel a héten vettem a busát, és elötte egy CBR 900 RR el motoroztam, szerintem még kihagyom a döntögetös, száguldozos, szerpentinezős délutánokat . Vigyáznom kell, mert ez a motor azért nagyon más!
A gumim tényleg nagyon rossz állapotban van, és Én is, hogy itt van jóidő, és nem mehetek vele!
a road 2-ről jót mondanak, elvileg megéri, nekem most pilot power van fönt, annál kicsit túrásbb a a pilot sport, ha teccik a minta szerintem tedd fel nyugodtan
Nagyon szívesen gurulnék, de gumim teljesen le van amortizalva, én azzal max egy gumisig megyek, mert életveszélyes!
A kép amit felraktam nem az enyém, de teljesen így néz ki a gépem a középsztendert leszámítva.
Nem tudtam még lefotózni a motoromat, a héten vettem.
Köszönöma segitséget!
Ismerem a Conti force gumit, és Én is csak jot tudok róla mondani, volt a CBR 900 RR en, és semmi panaszom nem volt rá, de mégis megrendeltem a Micheelin Pilot Sportot, gondoltam kipróbálom.
60 e.FT párban 120/70 r17- 190/50 r17 kompletten szerelve, ez szerintem jó ár... Vagyis remélem!