Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Köszönöma segitséget!
Ismerem a Conti force gumit, és Én is csak jot tudok róla mondani, volt a CBR 900 RR en, és semmi panaszom nem volt rá, de mégis megrendeltem a Micheelin Pilot Sportot, gondoltam kipróbálom.
60 e.FT párban 120/70 r17- 190/50 r17 kompletten szerelve, ez szerintem jó ár... Vagyis remélem!
Én ugyan nem sokat találkoztam,menyá-val...de szerintem Ő mindig ezt hordja!

Már lassan civilben is!

Remélem ezzel nem bántottam meg...de hát a hivatás az hivatás!
Húúúúú....

Mr.Hayabusa...mi történt,nemélt sokat a Busád?!?

Mikor volt ez...hozzáteszem nem rossz a motoros overáll!
Szasztok!

ZoliCBR!

Ha olcsón kell gumma,új és keményebbel is beéred,akkor keresd Zolit a yamahaworld-ben,Ő a szervízvezető!

Continental conti force-ot vettem nála 3 napja,nem olyan rossz gumma mint azt beszélik!

És ennél olcsóbb sehol nem volt még a kékhold-nál sem...

Sok sikert!
Akkor mit mondanál a 2008 1000 RR-re

On Roger
Naked Busa
Mr!
Tittelett!
Kedves Hondás Barátaim........vannak dolgok,amik törötten is működnek! .
..........Hayabusa!
Ma motoroltunk Menyával!
mi kéne hova?
lassan noé bárkája kell inkább ide
fejemre meg úszósapka
vagy ballon gumit
lassan szerelek evezőket az esvére

tropikális monszuneső
nincs otthon valaki mobil net témában?
Hoppá!
Köszönöm!
Nem tudom, hogyan nézhettem be, de mindegy, szerintem ez jó választásnak tűnik..
De lehet
A Road2 ből nem lehet kapni 190-est!
Így hát lehet hogy marad a PilotSport.
Most PilotPower van rajta, de így elkopva nagyon csunyán viselkedik!
Mivel a héten vettem a busát, és elötte egy CBR 900 RR el motoroztam, szerintem még kihagyom a döntögetös, száguldozos, szerpentinezős délutánokat . Vigyáznom kell, mert ez a motor azért nagyon más!
A gumim tényleg nagyon rossz állapotban van, és Én is, hogy itt van jóidő, és nem mehetek vele!
a road 2-ről jót mondanak, elvileg megéri, nekem most pilot power van fönt, annál kicsit túrásbb a a pilot sport, ha teccik a minta szerintem tedd fel nyugodtan
Nekem Roadtec Z6 van rajta!
A gumid széle is le van kopva vagy csak a közepe?
Mert a közepét nem igazán használnánk du.-án!
Szia!

Nagyon szívesen gurulnék, de gumim teljesen le van amortizalva, én azzal max egy gumisig megyek, mert életveszélyes!
A kép amit felraktam nem az enyém, de teljesen így néz ki a gépem a középsztendert leszámítva.
Nem tudtam még lefotózni a motoromat, a héten vettem.

Neked milyen gumi van a motoron?