Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a vashoz!

Hoppá! Van közép sztendered!
Szívesen megnézném a mocidat!
Merre laksz Budapesten? Nem gurulunk egyet délután Visegrád felé?
Megnéztem a honlapjukon elég drága a Z6 és a BT15 is majdem 90 e Ft :(

Most néztem hogy van a Michelinnek új túragumija, Pilod Rod2, tesztgyőztes guminak írják.
Ezt esetleg ismered?
A Pilot Sport is kijönne szereléssel 60 e Ft ból, még azon is gondolkodtam.
olyan 80 környéke de új gumik árában nem vagyok otthon, próbáld meg a bécsi úton a kék holdban, jófejek jó árban
Mennyibe kerül a z6 ésa BT15?
A RoadAttackot szerelve párban 60 alatt tudnám beserezni...
akkor szeirntem mez Z6, vagy a Conti road attack csak mert nehogy le legyek szúrva, hogy nem mondom BT15-tel se nyúlsz mellé, fivurban kollega nagyon csípi
Én inkább túrázásra használnám a motort, nem hiszem, hogy most elkezdeném döntöget, mert még ismerkedni szeretnék vele! A CBR-t már döntögettem rendesen, de úgy érzem, hogy a Hayabusa több tisztelet érdemel :)!
Ne pályázok vele, és nem fogom nygon döntögetnisem egyenlőre, de nagyon fontos számomra a biztonság!
Inkább tapadjon, nem baj ha 2-3000 km el kevesebbet bír!
minden márkánál van benne egy betű ami általában B vagy C és egy karikába van benne a gumi oldalán a méret után

dicsérik a gyáriját a busának a BT15öt, vagy a Mez Z6-ot ha nem pályázol és inkább túrásabb vagy, esetleg M3 ha fontos a tapadás, de akkor olyan 4000 a hátsó tartóssága, pilot power szintén nem rossz,most megy fel egy busára épp, pilot roadot is dicsérik, de szintén túra,
itt a fiúk szeretik a contit is, főleg XX-re, azt kéne eldönteni mit vársz a gumitól, mert utána lehet konkrétat mondani.
Szia!

Én inkább új gumit vennék rá.
Erősitett? Az milyen? Esetleg tipust tudnál ajánlani?
tudok neked nézni rá keddre valami párat, amit itt a többiek busára szoktak, nálam általában használtgumi van, elvileg a busára erősített kellene de nem mindenki használ olyat és még sose volt vele gond
Sziasztok!

A múlt héten vettem egy Hayabusát, de a két gumu nagyon rossz állapotban van rajta sos cserélném, de nem tudom, hogy mire! A CBR-en Conti Road Attack ot hasznéltam az jó erre is, vagy vegyek valami sportosabbat?

Előre is köszönöm!

Udv nindenkinek : Zoli! :)
Neked is szép napot !
Kivételesen 9kor keltem !
jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt álmos vagyok
No azért...
Morning!
Nem megy fel.....
szólj hozzá: Hosszú,a pancser...

szólj hozzá: Hosszú,a pancser...
És képes volt megszakítani a mosolyláncot !
Szerencséd hogy elutazol !
Vigyázz magasra kölyök!

Halljunk rolad!
Voltam most délután Balmazújvároson és vannak még Rajongóink rendesen
Linkelek egy picike képet

Üdv!
Sok sikert Ati! Ügyes légy és kemény!