Én bíztatlak, igen is próbáld meg . Ha meg sem próbálsz valamit, azt lehet,hogy egész életedben bánni fogod. Ha nem jön össze, akkor világot(?) láttál, legalább amíg utazol. És vesztettél egy hónapot. Na bumm. Fiatal vagy, idődből kifér. Megkeseredni, az emberekbe vetett hitedet elég, ha öregen (mint Milka) veszted el. Persze nem árt az óvatosság.
Itt nem úgy van a jattolás hogy otthagyják az asztalon hanem mikor távoznak akkor dobnak be előre megbeszélt bizonyos összeget a közösbe.
130 fős utas létszámnál ez nem elenyésző.
A másik meg az hogy nem azt mondták hogy majd értesítjük hanem megkérdezték ha holnap felhívnának ki tudnék menni?
Természetesen igen volt a válasz.
MEg megkérdezték hogy ha csak 1-2 hetes szabadságos melóst helyettesítő meló lenne akkor arra is mennék-e?
És erre is igen volt a válasz.
Remélem nem neked lesz igazad de ha mégis hát istenem megpróbáltam.
Bár kicsit drága mulatság lett mert az uccsó metrózás után megbírságoltak
Volt jegyem csak fent nem lyukasztottam lent meg nem láttam lyukasztót és úgy voltam vele eddig egyszer se nézték hát akkor meg pont igen
A jövőhavi fizum elmegy a bírságra
Nem akarom a kedvedet elvenni,de talán valamivel idösebb,és tapasztaltabb vagyok!Ugyis mondthatnánk sokmindent láttam már!
Elösszöris,ahol ugy válltok el"majd értesitjük",na ott az esetek 95%-ban sose hallasz felölük!
Második,hogyis kapsz te jattot a vendégektöl,mint mosogato fiu?Nemhiszem,legalábbis nemhallottam olyanrol,hogy a vendég a tiszta tányér,pohár,stb miatt jattot adott volna!Szerintem ezt csak mint "mézesmadzag effektus"-nak szánták!
Nem állittom,hogy a felszolgálo,a kabintakaritto,napágyas,stb. nem kap jatottot.Nagyonis kap,de te abbol egy fityinget se fogsz látni!
Ha sikerült elvennem a kedvedet,azt sajnálom,nem az volt a célom!
De sokszor jobb ha az embernek a szemébe mondják a valoságot,mintha megsimogatják a fejét,és bologatnak!
Aszonták hogy ha lesz üresedés szólnak hogy hol lehet beszálni.
Ez lehet bárhol:Köln, Amsterdam de ha szerencsém van akkor Budapest
Folyami hajón kell mosogatni Német vendégekkel 7 nap napi 12-be.
Havi 800 Ojró NEttó + Borravaló ami lehet 500-700 Ojróig attól függ mennyi az utaslétszám.
2 ágyas szobákba leszünk elszállásolva és napi háromszori étkezést biztosítanak ingyér.
Remélem valakit gyorsan kirúgnak
Sziasztok!Vannak használt gumiaim eladók.Állapotukhoz képest,nagyon jó árakon,már 4000ft-tól.
Elkészült hozzá a honlap is:www.sokgumi.sokoldal.hu
Széles utat mindenkinek
130 fős utas létszámnál ez nem elenyésző.
A másik meg az hogy nem azt mondták hogy majd értesítjük hanem megkérdezték ha holnap felhívnának ki tudnék menni?
Természetesen igen volt a válasz.
MEg megkérdezték hogy ha csak 1-2 hetes szabadságos melóst helyettesítő meló lenne akkor arra is mennék-e?
És erre is igen volt a válasz.
Remélem nem neked lesz igazad de ha mégis hát istenem megpróbáltam.
Bár kicsit drága mulatság lett mert az uccsó metrózás után megbírságoltak
Volt jegyem csak fent nem lyukasztottam lent meg nem láttam lyukasztót és úgy voltam vele eddig egyszer se nézték hát akkor meg pont igen
A jövőhavi fizum elmegy a bírságra
Nem akarom a kedvedet elvenni,de talán valamivel idösebb,és tapasztaltabb vagyok!Ugyis mondthatnánk sokmindent láttam már!
Elösszöris,ahol ugy válltok el"majd értesitjük",na ott az esetek 95%-ban sose hallasz felölük!
Második,hogyis kapsz te jattot a vendégektöl,mint mosogato fiu?Nemhiszem,legalábbis nemhallottam olyanrol,hogy a vendég a tiszta tányér,pohár,stb miatt jattot adott volna!Szerintem ezt csak mint "mézesmadzag effektus"-nak szánták!
Nem állittom,hogy a felszolgálo,a kabintakaritto,napágyas,stb. nem kap jatottot.Nagyonis kap,de te abbol egy fityinget se fogsz látni!
Ha sikerült elvennem a kedvedet,azt sajnálom,nem az volt a célom!
De sokszor jobb ha az embernek a szemébe mondják a valoságot,mintha megsimogatják a fejét,és bologatnak!
Ez lehet bárhol:Köln, Amsterdam de ha szerencsém van akkor Budapest
Folyami hajón kell mosogatni Német vendégekkel 7 nap napi 12-be.
Havi 800 Ojró NEttó + Borravaló ami lehet 500-700 Ojróig attól függ mennyi az utaslétszám.
2 ágyas szobákba leszünk elszállásolva és napi háromszori étkezést biztosítanak ingyér.
Remélem valakit gyorsan kirúgnak
MEgjöttem a Főfaluból
Hosszú napom volt,de eredményes
Aszthittem már ismersz!
Csak próbálok viccelni !
Még talán pince nélkülis!
Elkészült hozzá a honlap is:www.sokgumi.sokoldal.hu
Széles utat mindenkinek
Hallod,nem irigyellek !