Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami nekiszaladt egy fának, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön. Megáll és odamegy a barátjához:
- Öregem, mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőkét is!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!
Amiröl még nem esett szó Milka barátom jóvoltábol,a fogyasztás: nem mondhatnám hogy extrém modon használtam volna,pályán is inkább nyomatékbol mentem nem forgattam fölöslegesem. Az egész használat 4-5%-a max a pálya,80% ban tura 2 személyel Kb így enyi
A fogyasztás két személyel átlag 6.5-8 L/100 km. gumit meg 4-5000-enként cseréltem,de nem huztam soha addig míg a szövet kilátszott(igaz macsek!?) pár körös pályázott gumikat veszek 25000/pár árban
Abba meg ne menjünk bele,hogy fogyasztás,meg gumi tartossága,stb.
Ez sokmindentöl függ!Például a csuklodtol!a gumi tartossága meg oszt ezer+1 dologtol.Kezdve a gumi fajtájátol stb.
Ezek a "nagy" vasak,nem arrol hiresek,hogy olcso fenntartani öket(egyálltalán a motorozás nem olcso hobbi).
De a biztonságnak,és a sebességnek mint mondják ára van.
Ezen a forumon?
Egyébként csakis Busa!Ja és Menya barátoméval nemjárnál rosszul!Mindent megkapott,amit egy gobndosgazda megadhat a vasnak!Mindenböl csakis minöséget,és idejében!
Bocs hogy igy ismeretlenül megszólítalak. Jól látom, hogy Te árulod a sólyomfiókát a használtauto.hu-n?
Már csak ezért mert nagyon szemezek egy ilyen madárkával.
Esetleg tudá(l)tok néhány infoval megerősíteni a vívódáspmban hogy Bandit(1200) vagy Busa? Busa vagy Bandit? pl. fogyasztás? nem extrém használat mellett. Hátsó gumi tartóssága, ára? Egyszóval fentartási költségek?
Előre is köszönöm!
Üdv!
- Öregem, mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőkét is!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!
Ezaz igazság!Kevés olyan gazdavan mint te!
A fogyasztás két személyel átlag 6.5-8 L/100 km. gumit meg 4-5000-enként cseréltem,de nem huztam soha addig míg a szövet kilátszott(igaz macsek!?) pár körös pályázott gumikat veszek 25000/pár árban
..és klben is a Busa elcsábítja, aztán mi lessz?
havonta vehet új gumit...
Ne tegyétek tönkre !
Gésa után...., csakis egy Bandit!
:)))
(Véletlen épp van itt egy eladó...)
Ez sokmindentöl függ!Például a csuklodtol!a gumi tartossága meg oszt ezer+1 dologtol.Kezdve a gumi fajtájátol stb.
Ezek a "nagy" vasak,nem arrol hiresek,hogy olcso fenntartani öket(egyálltalán a motorozás nem olcso hobbi).
De a biztonságnak,és a sebességnek mint mondják ára van.
Ezen a forumon?
Egyébként csakis Busa!Ja és Menya barátoméval nemjárnál rosszul!Mindent megkapott,amit egy gobndosgazda megadhat a vasnak!Mindenböl csakis minöséget,és idejében!
De hallgasd meg a többiek tanácsát mert nekik van/volt ilyen mocijuk.
Bocs hogy igy ismeretlenül megszólítalak. Jól látom, hogy Te árulod a sólyomfiókát a használtauto.hu-n?
Már csak ezért mert nagyon szemezek egy ilyen madárkával.
Esetleg tudá(l)tok néhány infoval megerősíteni a vívódáspmban hogy Bandit(1200) vagy Busa? Busa vagy Bandit? pl. fogyasztás? nem extrém használat mellett. Hátsó gumi tartóssága, ára? Egyszóval fentartási költségek?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Érdemes biri arcát megfigyelni!