Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggletet ma se motorral vagyok TEHÁT süt
....nahhhde fijjuuk...!
no meg te meg én
egyébként jó estét
......jóóóó van naaa nem vettem észre
Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami nekiszaladt egy fának, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön. Megáll és odamegy a barátjához:
- Öregem, mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőkét is!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!

Ne köszönd!

Ezaz igazság!Kevés olyan gazdavan mint te!
...hát ahogy nézem a képet pöcse van annak a menyasszonynak e! Na ilyenkor derül ki a turpisság mi?
Amiröl még nem esett szó Milka barátom jóvoltábol,a fogyasztás: nem mondhatnám hogy extrém modon használtam volna,pályán is inkább nyomatékbol mentem nem forgattam fölöslegesem. Az egész használat 4-5%-a max a pálya,80% ban tura 2 személyel Kb így enyi
A fogyasztás két személyel átlag 6.5-8 L/100 km. gumit meg 4-5000-enként cseréltem,de nem huztam soha addig míg a szövet kilátszott(igaz macsek!?) pár körös pályázott gumikat veszek 25000/pár árban
Köszi barátom!
"nem extrém használat mellett. "
Természetesen..., absolute!
..és klben is a Busa elcsábítja, aztán mi lessz?
havonta vehet új gumit...
Teljesen véletlenül
Ne!
Ne tegyétek tönkre !
Gésa után...., csakis egy Bandit!
:)))

(Véletlen épp van itt egy eladó...)
Abba meg ne menjünk bele,hogy fogyasztás,meg gumi tartossága,stb.
Ez sokmindentöl függ!Például a csuklodtol!a gumi tartossága meg oszt ezer+1 dologtol.Kezdve a gumi fajtájátol stb.
Ezek a "nagy" vasak,nem arrol hiresek,hogy olcso fenntartani öket(egyálltalán a motorozás nem olcso hobbi).
De a biztonságnak,és a sebességnek mint mondják ára van.
Ez kérdés volt?!

Ezen a forumon?
Egyébként csakis Busa!Ja és Menya barátoméval nemjárnál rosszul!Mindent megkapott,amit egy gobndosgazda megadhat a vasnak!Mindenböl csakis minöséget,és idejében!
Ha egy kívülálló tanácsát elfogadod akkor eggyértelműen Busa
De hallgasd meg a többiek tanácsát mert nekik van/volt ilyen mocijuk.
Szia Menyus!

Bocs hogy igy ismeretlenül megszólítalak. Jól látom, hogy Te árulod a sólyomfiókát a használtauto.hu-n?
Már csak ezért mert nagyon szemezek egy ilyen madárkával.
Esetleg tudá(l)tok néhány infoval megerősíteni a vívódáspmban hogy Bandit(1200) vagy Busa? Busa vagy Bandit? pl. fogyasztás? nem extrém használat mellett. Hátsó gumi tartóssága, ára? Egyszóval fentartási költségek?
Előre is köszönöm!
Üdv!
hát nem de ettől még lehet jó!
Akkor csak nem XX?
Biri a nagy felfedező!
hát én nekem megsúgta, (és remélem nem változik) de még bármi lehet belőle!
Húúúúúúúúúúú mittaláltam!?
Hali mindenkinek!
Érdemes biri arcát megfigyelni!