Túrát szervezek 2008. június 28-29. napjára!
Az úticél Hajdúszoboszló!
Maximum 30 főt tudnak elszállásolni az apartmanokban!
Hihetetlenül gyönyörű, szépen felszerelt, nemrég épített házikókról van szó, a kertben lehet grillezni, bográcsozni, viszont lehet házhoz is rendelni a Patkó Ételbár & Pizzériából, ahol nagyon finom és elfogadható áron készítenek ételeket!
A szállás megtekinthető itt: Radó Apartman
Jelentkezni a fórumon!
Természetesen motoros túráról van szó, de aki szeretne esetleg gyerkőcöt is hozni, azt is meg lehet oldani!
1. Menyus+Gabyca
2. Biri+Timcsi(szinte biztos)
3. Mara de szállás nélkül mer van saját ágyikója
meg monnyuk a 33as hiába kopp egyenes nem illik rajta nagyon menni mert bambi meg nyuszik ott sétálnak......egyszercsak ott állt előttem a drága az út közepén.....én kikerültem de a szembejövő nem
Nagy csiga a Hayabusán:))))
kirabolták a házunkat ma reggelre..........annyira jó....ez most kellett..................
Gabyca egy nagy kalappal............
De figyi, hogy is volt az hogy Joci meg Tünde együtt mentek mikor az egyik D1000+ a másik meg streert 1000? megint kavarás volt?
link
itt meg az enyémek :
egyik
másik
megyek én is álmodni
hátha elcsap 1 busa
te már kint vagy?
vayg csak az istállo környékén szunyáltál?
meg ha akarunk főzni stb akkor pl bogrács meg ilyen apróságok...
Az úticél Hajdúszoboszló!
Maximum 30 főt tudnak elszállásolni az apartmanokban!
Hihetetlenül gyönyörű, szépen felszerelt, nemrég épített házikókról van szó, a kertben lehet grillezni, bográcsozni, viszont lehet házhoz is rendelni a Patkó Ételbár & Pizzériából, ahol nagyon finom és elfogadható áron készítenek ételeket!
A szállás megtekinthető itt: Radó Apartman
Jelentkezni a fórumon!
Természetesen motoros túráról van szó, de aki szeretne esetleg gyerkőcöt is hozni, azt is meg lehet oldani!
1. Menyus+Gabyca
2. Biri+Timcsi(szinte biztos)
3. Mara de szállás nélkül mer van saját ágyikója
hozzatok fürdőruhát is