Tudom az utat és elég kemény helyismeretet szedtem össze 20 év alatt Az étterem tulajt meg ismerem is ezer éve. A panzióst is talán de nem tom így képről
Köszönöm alakulgat
kell gyakorolni mert olyan 30km egyben kis pihi utánna megint 30km már megy viszonylag jól ezt szeretneém bőviteni megállás nélkül, utánna meg hosszabb távot menni 2-300 km egyben hogy tudjak menni a többiekkel mert igy egyenlőre nincs esélyem
De gyakorlok meg tornászok hogy minnél előbb jó legyen.
Mennék mocizni is de sz@r az idő...
Túrát szervezek 2008. június 28-29. napjára!
Az úticél Hajdúszoboszló!
Maximum 30 főt tudnak elszállásolni az apartmanokban!
Hihetetlenül gyönyörű, szépen felszerelt, nemrég épített házikókról van szó, a kertben lehet grillezni, bográcsozni, viszont lehet házhoz is rendelni a Patkó Ételbár & Pizzériából, ahol nagyon finom és elfogadható áron készítenek ételeket!
A szállás megtekinthető itt: Radó Apartman
Jelentkezni a fórumon!
Természetesen motoros túráról van szó, de aki szeretne esetleg gyerkőcöt is hozni, azt is meg lehet oldani!
Baba melózik mint állat, max a fórumot van ideje olvasni, de az se nagyon...
Alpha... hát miután elment rehabilitációra utánna hivtam párszor nem vette fel, nem hivott vissza, Babának se vette fel őt se hivta vissza, ugyhogy nem tudom mi van vele...
Tudom az utat és elég kemény helyismeretet szedtem össze 20 év alatt Az étterem tulajt meg ismerem is ezer éve. A panzióst is talán de nem tom így képről