Túrát szervezek 2008. június 28-29. napjára!
Az úticél Hajdúszoboszló!
Maximum 30 főt tudnak elszállásolni az apartmanokban!
Hihetetlenül gyönyörű, szépen felszerelt, nemrég épített házikókról van szó, a kertben lehet grillezni, bográcsozni, viszont lehet házhoz is rendelni a Patkó Ételbár & Pizzériából, ahol nagyon finom és elfogadható áron készítenek ételeket!
A szállás megtekinthető itt: Radó Apartman
Jelentkezni a fórumon!
Természetesen motoros túráról van szó, de aki szeretne esetleg gyerkőcöt is hozni, azt is meg lehet oldani!
WC tisztítás macskával
1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állat-sampont.
2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdőszoba irányába.
3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetőleg álljon rá a WC tetejére.
4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog előállítani. Ne zavarják meg a WC-ből érkező hangos zajok, a macska élvezi a munkát!
5. Többször nyomja meg az öblítő gombot, hogy aktiválja a ''power-wash'' funkciót és az utóöblítést.
6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.
7. Kellő távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetően a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.
8. A WC és a macska ezennel tiszták!
attól függ végig pályán-e vagy át a kerek mezőn mert én ott már zaklattam análisan egy bambit tavaly szürkületkor...... így már vicces de akkor leizzadtam..........a bőrcucc térdén megvan még a nyoma....
Mit kommunikáljon szerinted? Valószínű, hogy a család ötezer oldalról támadja az újramotorozás témát...ennyi...És a család részéről ezt totál meg is értem...gondold magad a helyükbe és ne a mi fejünkkel gondolkodj...Alpha sosem mocizott nagyon, aztán megvette a legböszmébbet és egy hónap múlva összecsukta vele magát...ez azért helyzet...
De ahogy ismerem, ha nem engedik mocizni, akkor majd hazaállít egy sárkányrepülővel...
Túrát szervezek 2008. június 28-29. napjára!
Az úticél Hajdúszoboszló!
Maximum 30 főt tudnak elszállásolni az apartmanokban!
Hihetetlenül gyönyörű, szépen felszerelt, nemrég épített házikókról van szó, a kertben lehet grillezni, bográcsozni, viszont lehet házhoz is rendelni a Patkó Ételbár & Pizzériából, ahol nagyon finom és elfogadható áron készítenek ételeket!
A szállás megtekinthető itt: Radó Apartman
Jelentkezni a fórumon!
Természetesen motoros túráról van szó, de aki szeretne esetleg gyerkőcöt is hozni, azt is meg lehet oldani!
1. Menyus+Gabyca
2. Biri+Timcsi(szinte biztos)
Jó éjszakát Neked !
az nem lánc , hanem az a műanyag bisz-basz ami ott a tartályban himbilimbizik
na benne vagyok mennyit adsz a motorodért ?
1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állat-sampont.
2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdőszoba irányába.
3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetőleg álljon rá a WC tetejére.
4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog előállítani. Ne zavarják meg a WC-ből érkező hangos zajok, a macska élvezi a munkát!
5. Többször nyomja meg az öblítő gombot, hogy aktiválja a ''power-wash'' funkciót és az utóöblítést.
6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.
7. Kellő távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetően a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.
8. A WC és a macska ezennel tiszták!
Van akinek semmi sem elég! B King biturbo
amúgy estem már el 4 kerekűvel is, fonyódon az árokba 10 éve a bringóhintóval
De ahogy ismerem, ha nem engedik mocizni, akkor majd hazaállít egy sárkányrepülővel...
De engem ez az Alpha srác aggaszt.
Mé nem kommunikál veletek?