Az ok és sajálom is... de ki az űrgyürü fütty vagy ecsém? Még sosem láttalak itt...Légyszíves tőőőccsed mán ki az adatlapod.. Fedd fel az kesergő éned elettünk...
Ott helyben agyon kellett volna ütni,a buzkámat!
Sajnálom,hogy nem elöbb kapcsolodtam bele a "beszélgetésbe",szoválltásba!
Mindegy,az ilyen elöbb-utobb,ugyis egy MAN kerék alatt végzi!
Május 11 vasárnap Sajnos elmarad az átépítések miatt De most vasárnap 4.én lessz!
Vasárnap esti motorozás 17,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
9000 Huf !
Fontos hogy 16:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!
1.Menyus+Gabyca természetesen busával!
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurban
5.Mara
Mosmár elegem van a motoromból!
Álandóan megszakad szegény
Na mivan a pálya ördögeivel? Hol vannak a fotók?
Én ottis kitapostamvolna belöle a szart!
Sajnálom,hogy nem elöbb kapcsolodtam bele a "beszélgetésbe",szoválltásba!
Mindegy,az ilyen elöbb-utobb,ugyis egy MAN kerék alatt végzi!
bécsben még láttam az ezüst nyilát
de viszont jön helyette Hot Road Rettentö Ratyi Laci
Május 11 vasárnap Sajnos elmarad az átépítések miatt De most vasárnap 4.én lessz!
Vasárnap esti motorozás 17,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
9000 Huf !
Fontos hogy 16:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!
1.Menyus+Gabyca természetesen busával!
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurban
5.Mara
Még valaki ?
4*20 perc
majd 20:00ig leszünk ott
ne vegyél matricát mert fölösleges
15.ker fot
shell kut után jobbra és mogyorodon már ki van táblázva
siess