Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány km volt az előző halyában amikor eladtad?
Telepes utca, Bosi után a 2. utca az M3 felé
Hol vagy?
akkor tényleg nagyon közel vagyunk, még majdnem integetni is tudok
......Nemvagyok én nagy motoros! ...de igyekszem
Szigorúan titkos Mara!
Róna-Szugló sarka!
Biri!Elkezdtem várni Titeket már az Árpád-hídnál! Onnantól csak gurultam....
Ráadásul olyan közel!

(na tudod hogy csak ugratlak)
Te otthon a fotelbe nem ülsz kétszáz alaltt!? Nem?
Igenis Tanár Úr!
addig örülj mig nem látod

addig tudsz legalább aludni is
Mr. a Róna utca melyik részén vagytok? Ennyire közel lennénk egymáshoz?
csak 1 lámpányi volt köztünk?

5 percet köszöngettünk
Egyszer mérd le innen a Róna utcából a Piroska utcába a saját idődet! Majd aztán írj nekem ilyet! . . ....erre én is kíváncsi vagyok Zorro!
pedig már úgy örültem, hogy élőben is látlak és nem csak a csengőbongó hangod hallom
Hi!
Sajna mint írtam már korábban is, nekem nem jó ez a vasárnap...

Hungaroring http://www.brorganisation.hu

Május 11 vasárnap Sajnos elmarad az átépítések miatt De most vasárnap 4.én lessz!
Vasárnap esti motorozás 17,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
9000 Huf !
Fontos hogy 16:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!

1.Menyus+Gabyca természetesen busával!
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurban
5.Mara

Még valaki ?

Május 11 vasárnap Sajnos elmarad az átépítések miatt De most vasárnap 4.én lessz!
Időterv: 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
9000 Huf !
Fontos hogy 16:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!

2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurban
5.Csöle ?
6.+Mara (nyugi, most csak bambulni )
Tudod Feleltetni foglak

9000 Huf !

2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurban
5.Csöle ?
6.Mara

Még valaki ?
De mi tart ennyi ideig? Megállsz egy kávéra és egy krémesre?
De ezért cserébe este megdolgoztatom (Timcsi)
Remélem Menya.... ....addig ráolvasok a "Nagy Könyv"-ből! .
Zuglói......A Római Parton dolgozom.......6perc....ha elememben vagyok! ....amúgy 8-10!
Vasárnap csiszolunk még rajta
Így van engem láttál! és egy lámpával mögötted jöttek Gixergirl-ék ha jól láttalak titeket!?
De én elég sokszor látlak! Te is Óbudai gyerek vagy?
Meg találkoztunk Busacsabinál is az üzletben(még a régi hayád volt)...

Na azért mi is mentünk egy karikát ma...
köcce.....
jó délután volt....köszönöm szépen! .
Alakul a kanyartechnikám!Hála Nektek!
Jó nevelés Gratula