Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt irja e asszondja .. hogy eltávolitható....

Yoshimura's R-77 exhaust is derived from Yoshimura racing technology, utilizing the highest quality materials for the best fit and finish. This is a new complete with lightweight Carbon fiber R-77 dual mufflers with carbon end caps including easily removable dB inserts, stainless mid mipes, all mounting hardware, and detailed instructions. Take it easy .... Nem fognak sokat aludni felétek
Már attól is koituszom lett hogy elolvastam soraid
Az happy... Ha csak úgy lehet, akkor felfogom dugni a seggedbe és addig ott lesz amig kinem fingod belőle
A bepipázott niggerek franciakulccsal ütötték ki, miközben vártak a két mesztic kurvára.
Cool! (Remélem nem fürésszel... )
Felhivtam eltávolitható azt mondta a pofa.
Szeva Csabi ezredeshez is van valamid ? Füst szinüre gondoltam
Szép jó estét!
Azt mindenképpen tudd meg pontosan, hogy kivehető-e a pipa, mert ha nem az akkor gáz!
igen!
Csöle Úr ugye info kezdetü az email cime?
Tittelet mindenkinek!

Most kaptam meg az enyémre a kéket.
20-22.000.- forintocska.
Nálam már kapható. Én sokat vártam rá, de már fojamatosan jön a plexi a K8-ra
okké!
Mennyibe fáj ez forintálisan Alex?
Tittelett!
Kavicsos!
Várj vele holnapig!Én holnap nézek meg egyet,és nyomom este a képeket róla,és az árát!
Hát tényleg rossz látni a busát a földön! Én is ez időtájt jártam arra, akár én is lehettem volna...
Viszont díjazom a mentők találékonyságát, hogy a busa púpjával támasztották meg szerencsétlen fejét (ki gondolta volna)! nézzétek csak a képeket...
Oké köszi
mert azt is használsz? tudod bármit hozok ha van rá igény
má mingyá odaérek

ha csikloszorito lenne nálad hamarabb odaérnék
Bontós Ricsi néven fut az Úr
06-70-5850436
okéé jöhet a száám
esetleg neve
haligali
ma láttam strasky-t éppen beduguld Dublin-ban,,nem tudom ki után nyomozott de még villogott is sietett-volna
hutch nem tudom hol volt...csajozott tuti!
van egy jó bontós Pesten az Üllői úton, ha az jó megadom a számát, szokott nála cucc lenni busához
Sziasztok!

Segítség kellene!

2005-ös hayabusához bal oldali teleszkóp csizma kellene!
Tudna valaki segíteni?
Biri igérte, hogy jön varnivalóért mindjárt és én 3 napja a kapuba állok és várom csíkoszoknival meg felvarróval a kezemben

inni meg szintén narancsból tudna mer sutyuki nemvan