Ha holnap sikerül az akcióm és megjavul a busa (ha nem akkor ő bánja tehát jobb ha megjavul)
azonnal meghívlak egy fagyira
Régebben sokat jártam oda esküvökön felszolgálni....csak a főutcát ismerem meg azt a sulit
Akkor ha megyek szoboszlóra legalább lesz egy motoros koleganő......de ha te jársz debrecenben akkor te is szólj.
Sajnos kicsit megváltoztak a baráti társaságok mert hát miért is van neki olyan........az már nem ember.
azt csak ritkán és csak ha külön kéred amúgy meg "szomszédok" vagyunk én lenni hajdúszoboszlói gyártmány és az egyik szivem csücske meg Debrecenben van
Így már jobb kedvel fogok holnap alkatrészért menni
Annyira jó érzés volt mikor felültem és indulnék a kuplung meg elment pihenni.
Még jó hogy nem akkor állt be mikor közeledem a kereszteződéshez.
Csak most nézem,hogy kezét csókolommal kellett volna köszönni.Most akkor pótolom
kis kezét
Valami tipusbetegség van még a busának?Mondjuk átlövi az államon a hengert vagy ilyesmi?
Köszi,most keresgéltem boltokat és a cegléd utcán találtam egyet.Reggel megyek is be hozzájuk
Van javítókészlet hozzá......rugó,gumi.....
Gondolom a gumi kopása miatt engedi el a nyomást....az tartaná vissza a fékolajat.
Menyus azt mondta telefonon,hogy ez betegsége a busmannak.
Nem annyira örülök,h betegsége
Valami oldalt nem tudtok ahol busához alaktrészt lehet keresni meg árat?Konkrétan kuplung munkahenger kellene (ha jol tudom.....ami lent a váltónál van szépen csöpög).
Megköszöntem előre is!
asszem