Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem vagy normális .
De hidd csak azt nyugodtan hogy a rózsazsín fejpántos vagyok az .
Én aztán nem ábrándítalak ki .
Ez kellene neked viziónálsz is már róla
Én is gondban vagyok...iszonyú kemény menetet vágtam le...oda lett a műszer...meggyulladt vaze...
az cool kipuff...csak nemtom van-e busára és nekem ovál nem kell semmi esetre sem...
Ha megrendeled 10 munkanap.. most az Olasz szekcio DUCATI-ra hozogatok Termignoni rendszereket amennyit itthon azokért kérnek, használt autót lehet venni teljesen elvannak szállva... Lidocain a nyelv alá
hétszáz valahány dodósat linkeltél be egyszer...
Ja az enyémra 2008-as RR-re még mindig nincs olyan amilyet szeretnék ....
meg rózsaszín zokni!
Van rajtad szemüveg ?!
Milyen rózsaszín fejpánt te?!
Már ittvan, vagy bekell rendelni?
Annyiért amennyiért irtam itt van ugy rémlik ha nem vagyok amnéziás hogy az jó ár amiről beszéltünk...olcsóbban csak akkor tud jönni ha uszva hozom
Jól áll az a rózsaszín kis fejpánt!
Bármikor szétütöm az orrpolipod csak szólj!
Sz@r van a palacsintában Pestiesen szólva... Nem repülhetek voltam a multhéten repülő orvosi vizsgálaton az orpolipom olyan előrehaladott állapotban van plusz valami ér elpattant hogy meg kell műteni:(((( Tehát betegállomány ....és addig nem dolgozhatok... ez van de kipufogókat azért vásárolhatok
Szia!

Tuti jókis összeröffenés volt...kár, hogy nem tudtam menni...
Kösszi . Végre van olyan kép is rólam amin nem háttal állok .
Szép estét Mindenkienk !
Én is egyben és élve hazaértem.
NAgyon jól érzetem magam-mint azt már a másik fórumon is írtam .
Egy élmény volt kössz Mindenkinek !
Járj már a kedvembe valami occsó R-77-el! Adok 20%-ot sírkőből cserébe!
Szeva ausspuff kaiser! mizu?
Sziasztok Mi is haza értünk ....és nagyon jól éreztük magunkat Köszönjük a szíves vendéglátást a Milka családnak .....jó volt látni a csapatot együtt
Sziasztok jó estét kollégák...
Köszi mindenkinek mindent, a házigazdának külön is
Cevacctok!
Egyben hazaértünk!
Nagyon szépen köszönjük az Alpenmilka Család csodálatos,és figyelmes vendégszeretetét,jól éreztük magunkat!