Majdnem sikerült ma összekoccannom egy másik autóval...tudom,én voltam a hibás,de hát emberek vagyunk,mindenkivel előfordul hogy nem figyel oda egy pillanatra
dolgozgatok,amitöl még lenne idöm,de nézegetünk ujj kégliket,ahova le kéne parkolni hosszú távra .szóval megfelelöt kell keresni,,mára épp nics mit megnézni,de holnap csütörtökre van,szóval megy az idö,lábam is egyre jobban birja bár még csak a 2.ik hét pincérkedés,kicsit bicegek,mikor gyorsan kell lépegetni,de ha lassan ide oda lépegetek már allig vehetö észre,itt a kégliben is fel alá járkálok egyre jobb....
most még nincs tárázás,sok a dolog...megnéztem 235 a vége a kis zöldékének,ez már nem bejáratós 160 azt jól türi hosszú távon,,,de jól fordulgatok vele...csak mikor kiegyenesedik a road elfogy az erö
hiányzik a "monster" nagyon
halihóóó
figyelek ám jók a képek,de jó nézegetni öket
épp lesem a kis gsxf is elég sürün fel fel villan,szegényke...hogy birja a tempót veletek,,,nagyon kiméletesek lehettek vele
Sziasztok..,esetleg ha érdekelne valakit....,a barátom behozta amcsibol a Hayabusáját,a Suzuki az 50-edik évfordulora adta ki! 2004-es évjárat LIMITED EDITION,narancssárga,Magyar rendszámos 1.5mill! Nem mer ráülni 30/2680688
Kössz ez ma megmosolyogtatott !
tüzhely kalapálás
de a legjobb a fagyasztó mély dübbenése
most még nincs tárázás,sok a dolog...megnéztem 235 a vége a kis zöldékének,ez már nem bejáratós 160 azt jól türi hosszú távon,,,de jól fordulgatok vele...csak mikor kiegyenesedik a road elfogy az erö
hiányzik a "monster" nagyon
Mr.! nagyon szép a motorod
Nagyon elvagy tünve a Bárányok Halgatnak? .
......bejáratóa menetet nyomtunk....most vagyok 658-nál.....szerdára megyek az ezresre.....
figyelek ám jók a képek,de jó nézegetni öket
épp lesem a kis gsxf is elég sürün fel fel villan,szegényke...hogy birja a tempót veletek,,,nagyon kiméletesek lehettek vele
Ma is voltam erre!
Hát majd 1x talán arra járok a Párommal és elhozom vagy megiszom ott
de van helyette Fanta jó lessz?
van kóla is
de jönnöd kel