Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haliho mindenki :) gyanitom mindenki motorozik de azert gondoltam bekoszonok jelezven hogy azert meg elek... :)))
Vadássz nekem légysz Nagyonbejött az a guma,ha
Sziasztok!
A minap vasaroltam egy K8-as Busat... Meg tudna mondani nekem valaki hol talalok egy tankbor-t (vagy csak szimplat vagy taskaval egyutt) Busara? Elore is nagyon koszi!
Udv!
oks, akkor majd szólj, vagy vadásszak ha valami nagyon jót találok és szóljak én? van kedvenclistám
nem olyan mint a kapoloklista
Amikor megfogok valamit
Köszönöm!
na de ejnye már no fokozhatnánk. hogy még a gombád is tőlem van
Csak nehogy Te is akkor jussál eszembe
akkor ha aktuális majd esetleg nézhetek én is neked K2-t, szokott lenni szép állapotú, ma is azért jutottál eszembe, mert pont fogtam egyet
Neeem dehogy!Évek óta csak 8 körös gumikat veszek a D Petitöl,de most egyenlöre megszünt a forrás
Jó reggelt Neked is!
Jó reggelt vagy hasonlót!
Menyus Te is csak új gumiban gondolkodsz? Mert most hoztak be hozzám egy K2-t de használtban és szokott hozzá első is lenni.
nah még az oldal is sokkot kapott és behalt
Remélem nem a feleségemhez jársz fodrászkodni, Mert akkor özvegy leszek
ha nem dobják vissza az anyagot 10kor tisztelt elnökségék akkor ha kivégeztem a fodrászt utána megyek
Este találkozunk?
chachkamachka most jön a koptatód

ha végeztél hívj és koccanunk, úgyis pont mozgásban leszek szerintem, vagyis úgy csinálom, hogy akkor legyek épp mozgásban
jó reggelt!
Pontosan ez az Ha jó árat tudsz nekem is kéne egy pár
Ugy kb 70000
Busacsabi szerintem árat is tud mondani ( gyertyacsere stb....)
emléxem

de én nem tartozom a nagy mesterek közé

ugyhogy még megvan az oldalán a fényezés
Biztos emlékszel a srácra akiről meséltem, hogy most karbonból akar foltokban koptatót ragasztani az oldalidom egyes részeire, mert a földön húzza és szépen kilyukad.
Neki is busája van és a kakucson koptatja az oldalidomjait.
Mondjuk folyton panaszkodik, hogy a busa nem igazán pályára való.