megbeszelhetjuk, hogy ramcsorogsz ha elidultal pestrol, es tahiban talalkozunk...amugy annyiban valtozott a program h csak komaromig megyek, de addig biztos ;) mert unokatesom versenyen lesz ugyhogy eleg komaromig menni h lassam :)))) de ha igy oke, akkor mehetunk egyutt :)
Pénteken mikor indulnál? Én sajna melózok, és csak olyan 16:30 körül után egy picivel tudnék elindulni otthonról
Hogyhogy elcsaptak? Erről nem hallottam....
hat...valahanyszor arra megyek mindig a regi uton megyek, hangulatosabb...bar en nemigen szeretek pesten at menni, foleg miota elcsaptak szeptemberben...ugyhogy kompolok tahinal...de ha gondolod ott talalkozhatunk :)
motorral szandekozom menni... :) multheten mar mentem, es kifejezetten jolesett egyedul elmenni odaig, volt idom gondolkoni kicsit sok mindenen es picit kiszelloztettem a fejem :) jobb terapia mindennel :D
Még mielött elmúlna a Macbookod iránti szerelem mert annyit szenvedsz vele, szólhatsz ha segítség kell és nincs más aki ért hozzá egy kicsit
Nekem 3 hónapig volt fehér Macbookom napi 12 órát bűvöltem, de végül meguntam a szenvedést. Nállam az verte ki a biztosítékot amikor a Kresz progi csak win-re volt kapható, én meg nem voltam hajlandó windowst tenni rá, de még a paralels vagy a bootcamp-el sem szenvedni. Akkor döntöttem úgy hogy jó nekem a Windows, havonta le kell formázni aztán kész, meg 2 naponta újra indítani a gépet ha belasúlt. :)
(persze ha nem fagy ki de nem szokott karban van tartva )
sziasztok.
ha valakit érdekel busára egy ledes hátsólámpa fehér burával alkalmi áron akkor hivjon. egyébbként irényjelzővel egybeépítve és E jelzésű amit műszakin is elfogadnak. az ára 20.000.-
tel: 30 945 96 75
ha megyek, akkor mar penteken...es vasarapig talan maradok is :) mac-et vettem, nagy a szerelem bar jelenleg meg sokat anyazunk-foleg en- mert nemegeszen mindent elsore talalok meg rajta
Hogyhogy elcsaptak? Erről nem hallottam....
Azért kérdezem, mert én is mennék lefelé a rokonohoz... Az Árkádnál laknak (egy részük)
http://www.met.hu/omsz.php?alm...
Csak megyünk + jövünk + 1 ebéd.
Menyus dolgozik este. ugy gondolom hogy 10 kor indulunk 12 ottvagyunk kaja 30perc fél 3 ,,3 körül ithon
Még mielött elmúlna a Macbookod iránti szerelem mert annyit szenvedsz vele, szólhatsz ha segítség kell és nincs más aki ért hozzá egy kicsit
Nekem 3 hónapig volt fehér Macbookom napi 12 órát bűvöltem, de végül meguntam a szenvedést. Nállam az verte ki a biztosítékot amikor a Kresz progi csak win-re volt kapható, én meg nem voltam hajlandó windowst tenni rá, de még a paralels vagy a bootcamp-el sem szenvedni. Akkor döntöttem úgy hogy jó nekem a Windows, havonta le kell formázni aztán kész, meg 2 naponta újra indítani a gépet ha belasúlt. :)
(persze ha nem fagy ki de nem szokott karban van tartva )
Gondolom aktívan olvasod a beszeljukmac-et
ha valakit érdekel busára egy ledes hátsólámpa fehér burával alkalmi áron akkor hivjon. egyébbként irényjelzővel egybeépítve és E jelzésű amit műszakin is elfogadnak. az ára 20.000.-
tel: 30 945 96 75
Jóéjt!