Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buktad a kört papa, szombaton nőies lesz az idő. Vasárnap kell motorozni
megbeszeltuk ;) most meg rendbeteszem magam iskolabamenethez :D
Beszélek a főnökkel, aztán délután visszahívlak, vagy dobok üzit
megbeszelhetjuk, hogy ramcsorogsz ha elidultal pestrol, es tahiban talalkozunk...amugy annyiban valtozott a program h csak komaromig megyek, de addig biztos ;) mert unokatesom versenyen lesz ugyhogy eleg komaromig menni h lassam :)))) de ha igy oke, akkor mehetunk egyutt :)
Pénteken mikor indulnál? Én sajna melózok, és csak olyan 16:30 körül után egy picivel tudnék elindulni otthonról
Hogyhogy elcsaptak? Erről nem hallottam....
hat...valahanyszor arra megyek mindig a regi uton megyek, hangulatosabb...bar en nemigen szeretek pesten at menni, foleg miota elcsaptak szeptemberben...ugyhogy kompolok tahinal...de ha gondolod ott talalkozhatunk :)
Autópályán vagy a régi úton?
Azért kérdezem, mert én is mennék lefelé a rokonohoz... Az Árkádnál laknak (egy részük)
motorral szandekozom menni... :) multheten mar mentem, es kifejezetten jolesett egyedul elmenni odaig, volt idom gondolkoni kicsit sok mindenen es picit kiszelloztettem a fejem :) jobb terapia mindennel :D
Leo, mivel mész Győrbe? Vonat? Motor? Jó időt mondtak még péntekre..
Jóóóóóóó reggelt......
Azért ezt se hagyd figyelmen kívül

http://www.met.hu/omsz.php?alm...
Biri baba
Csak megyünk + jövünk + 1 ebéd.
Menyus dolgozik este. ugy gondolom hogy 10 kor indulunk 12 ottvagyunk kaja 30perc fél 3 ,,3 körül ithon
Szia!

Még mielött elmúlna a Macbookod iránti szerelem mert annyit szenvedsz vele, szólhatsz ha segítség kell és nincs más aki ért hozzá egy kicsit

Nekem 3 hónapig volt fehér Macbookom napi 12 órát bűvöltem, de végül meguntam a szenvedést. Nállam az verte ki a biztosítékot amikor a Kresz progi csak win-re volt kapható, én meg nem voltam hajlandó windowst tenni rá, de még a paralels vagy a bootcamp-el sem szenvedni. Akkor döntöttem úgy hogy jó nekem a Windows, havonta le kell formázni aztán kész, meg 2 naponta újra indítani a gépet ha belasúlt. :)
(persze ha nem fagy ki de nem szokott karban van tartva )

Gondolom aktívan olvasod a beszeljukmac-et
Jól választtottál, nem köll virusirtani... macbookro ltolom Én is az igét
Jóó és sziip estét
sziasztok.
ha valakit érdekel busára egy ledes hátsólámpa fehér burával alkalmi áron akkor hivjon. egyébbként irényjelzővel egybeépítve és E jelzésű amit műszakin is elfogadnak. az ára 20.000.-
tel: 30 945 96 75
nagyonhelyes ;)
en 2-6ig suliban...max eljossz arra en kimegyek es megnezem
Na húzok mert holnap megint fullon vagyok...ehh..

Jóéjt!
Legközelebb megcsörizlek Ígérem
Jóvan...én szombat délután kb. 1-4-ig mocizok, majd lehet, hogy megcsöröglek...aztán megnézheted esetleg az új műszerfalamat!
azegydolog...ilyenkor logunk ;D
ha megyek, akkor mar penteken...es vasarapig talan maradok is :) mac-et vettem, nagy a szerelem bar jelenleg meg sokat anyazunk-foleg en- mert nemegeszen mindent elsore talalok meg rajta