Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gáborom tudom, hogy ez magasröptű volt neked! Akkor kanyarodjunk vissza a bukógomba felszerelésének kérdéséhez!
Az a rövid gyújtózsinor a lábadközött ...annak az adatai te...
szija
Hát megkéne beszélni egy két kérdést ami nagyon nyomaszt...segíthetnétek..pl:

1. Milyen a sűrítési viszony, vagy kompresszió viszony a dugattyú alsó és felső holtpontja fölötti térfogatok arányát illetően.
2. Az előgyújtás szöge a gyújtás időpontját jellemzi-e? (Az azt hiszem, hogy az a szögelfordulás, amelyet a forgattyús tengelynek a gyújtást követően még meg kell tennie, hogy elérje a felső holtpontot.)
3. A forgattyús tengely fordulatszáma alapjáraton 700-900 1/min, átlagos terhelésnél percenként hány ezer fordulatot tehet?
4. Az egy ütemhez tartozó forgattyús tengely fordulat alapján megbecsülhető-e az égéshez rendelkezésre álló idő a motorban?

Csöle ezek az Audid adatai, mert a Busának ehhez semmi köze, és ez nem Audi fórum! Írj rendes adatokat és akkor válaszolunk!
Én is pont ezeken agyalok lazításként meló közben

De jó, hogy így egyrugóra jár az agyunk
Hát megkéne beszélni egy két kérdést ami nagyon nyomaszt...segíthetnétek..pl:

1. Milyen a sűrítési viszony, vagy kompresszió viszony a dugattyú alsó és felső holtpontja fölötti térfogatok arányát illetően.
2. Az előgyújtás szöge a gyújtás időpontját jellemzi-e? (Az azt hiszem, hogy az a szögelfordulás, amelyet a forgattyús tengelynek a gyújtást követően még meg kell tennie, hogy elérje a felső holtpontot.)
3. A forgattyús tengely fordulatszáma alapjáraton 700-900 1/min, átlagos terhelésnél percenként hány ezer fordulatot tehet?
4. Az egy ütemhez tartozó forgattyús tengely fordulat alapján megbecsülhető-e az égéshez rendelkezésre álló idő a motorban?

Nos? Vélemény?
Estét!

Mr.-nek ezer gratula!

Engem meg tessék sajnálni.......nemszeretemmunkám van épp.......
te is kérsz?írigy vagy ránk?
vagy megint zavar?
akkor hagyd,had csorogjon lefelé
Mi ez a smacizás itt csajok...nem győzöm letörölgetni a nyálatokat a képernyőről!
szió
Tehát nincs csaj
Az amint látod a Nagy ÓZ ajándéka úgyhogy vele beszéld meg
Erre van eszed
Ati! viritsd a csajt és már koncentrálunk is!
én figyelek,mondjad csak
Kiszellőzik az a motoron...
Úgy látszik rám már senkise figyel
[35101] ma 20:05
Sőt már reggel is írtam.
Milka ez az orrodon is látszik!
Ja de az ezredesre nem hajlandó felülni szerencsére
Mindenkinek további szép estét!
menek,mert várnak a baglyok.... !,
Siastok!
KANMALAC! de csak halkan.
És Gabyca 40 kilója, az is a motoron van!
Milka most az egyszer igazad van!