Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt mondanám...utána néztél mi?
Köszönöm szépen GYÖMÖSZKÖDÖS Biri
vigyázzunk a nyakunkra
halihó meghúzódott a nyakam de szerintem meg nagyon utánanéztem valakinek pedig mocival akarta dolgozni menni,de így sajna nem tudok
Szia Szerelmem
csö bébi
Halika...

Én is vagyok...
Biri baba
Légysza dobd át a 3 vidit mail be
bolepeter@freemail.hu
bolepeter@citromail.hu

KÖCCKE
Ja..majd annak a tüdején aki rálép!
utána meg jol átquadoztok rajta
Itt is esik, de nem baj, jót tesz a frissen ültetett füvünknek...legalább ennyi pozitívum van benne!
Röff!
na ja most is kéne lassan öltöznöm vagy mi
Örök törvény, hogy mindig az késik aki a legközelebb lakik! Kollegina Pócsmegyerről jár én meg a Bosnyákról! Nálunk is ez van!
simán elkések
ugy 10-15 percet pedig 10 méterre van
Na így nem mondhatod, hogy nem tudsz hogy bemenni! De , hogy én mi a reteknek vagyok ilyen sztahanov? Holott 1 heti betegség után nem jó gondolat motorra ülni hajnal hatkor!

Béb, csúszik az nekem is, de tessék kontrollálni. Majd teszünk neked szép hátsó gumit és az már nem lesz olyan gáz!
én meg kilépek az ajton és beesek a mühelybe
Jó, de te nem félsz a vizes utaktól, mint én (egyszer jöttem esőben, és a hátsó gumim jobbra - balra csúszkált :S)
Én 6kor elindultam biztos ami tuti!
Ha jobb idő lenne, még én is elindulnék motorral, de nálunk esik
8.00kor kommunikálok a főnökkel, max. fizeti a taxit...

Képtelenség átjutni innét Óbudáról, a Jászberényi út végére...
jo reggelt
Főleg majd a visszaöltözésnél délután mikor tényleg tele az irodaház!
Hát,akkor sajnálom hogy nem lett jó
A "bugyi melltartó"-s ücsörgés az +yo pont
Nem lett jó a rendszer, a dobhoz meg kell a toldócső ahhot meg a motor.......hogy ne legyen egyszerű az élet!

Kissé szürreális élmény amúgy a melóhelyemen az irdodában bugyi-melltartóban ücsörögni öltözködés címszóval miközben emberek meg kint rohangálnak. Dehát ilyen ez a bányászélet!