Én amikor legelőször leírtad is tudtam hogy mizu.
Tényleg lehangoló ha itt beszélnek róla de ez inygen van a telefonért meg fizetni kell és még sokat is tanulhatunk a dologból.
Pl mit hol szerezzünk be és ehhez hasonlók.
Én sosem piszkáltam és nem szóltam be neki sosem..ha meg jólesik akkor szereljetek és nem szeretném ha ebből félreértés lenne..én csak a hangulatáról beszéltem... "Imádok dohányozni, és a Marlboro Clubba tartozom" de egy tüdőrákos folyamatosan irogat, hogy mit csináljon, hogy meggyógyuljon...talán így megértitek a gondolat menetemet amit írtam...ha de hagyjuk már az egészet a p...ba..mert ennyit nem ér.... már q---vára bánom, hogy egyáltalán belekezdtem a témába... Igen...tök jó, hogy megismerhetjük mi van akkor, ha elgörbült a teló..meg szarrá ment a váz, meg ki kell cserélni az egész szarkupacot, amiért rajongunk és minden percben odavagyunk...lol...
Csöle urat nem az zavarta hogy fejlesztgettek meg ilyenek hanem az hogy a törött motorhoz kerestek alkatrészt és ez elszomorítja mert eszébe jut mindig hogy ez vele is megtörténhet.
Helyes...én meg azt vallom még mindig, hogy mindenki a saját életének a kovácsa...ki mit vállal...(célokat, rizikót, munkát,tennivalót,áldozatot,gondolkodást) És ennek megfelelően, kitartóan céltudatosan eleget és megfelelőt cselekedik..
Na idefigyelj csörike Nem azért szerelgetünk,mert nincs pénzünk szerelöre,hanem azért mert ez is egy hobbi és hatalmas sikerélmény mikor valamit kitalálunk,és megvalósítunk,és ezt csak fokozza ha mások is értékelik vagy ha segíthetünk vele valakinek !Ha üzletember szemmel nézed,a motor órjás bukta mert nagyon drága a fent tartása,és csak bukni lehet rajta Mégis dupla élvezet nekem is meg fistván-nak is mert egyszerre több élményt nyujt,ha hiszed ha nem A forum pedig erröl is kell hogy szoljon,hogy másoknak is sikerélménye lehessen!Úgy hogy föleg fistvánt ne piszkáld mert soha senkihez sem volt rossz szava mindíg mindenkinek csak segített nem beszélve arrol hogy már évek óta itt van
Ugy hogy ha h ő nem irogat ide többet akkor én sem fogok
Lehet azért mert későn feküdtem és korán keltem meg szaladgáltam ma vagy másfél órát.