Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa!

Egy ora mulva ottvagyok(mint Láng Vince)
és van rajta valami jelzés hogy mikor gyártották?
Egyébként, ha véletlenül jársz a közelben előtte hívjál fel pár nappal, mert lehet hogy lenne mit pestre vinni!
Pedig fontos!

Mert nagy üzlet mostanában,hogy a "raktáron benragadt" készletet,amit kinn hivatalosan már nemlehet aladni,azt potom(60-70%-al) olcsobban megveszik,és itthon kézalatt jol eladják!
Oszt nemtudja a joember,mért szállt szét alatta a guma.
Mivel ilyemkörökbe mozgok(szállittok) hidd el tudom mit beszélek!Többek közt ezértis jo fuvarozni,sok mindent lát az ember,sokfelé!
Ez tuti buli! Gyere!
OOOOOOOOOOooooo!

Pedig gondoltam,jol oda költözködök hozzád!Reggelente kapok 20.000-ft költöpénzt,és szinemetse látnád másnap reggelig!
Szerintem tisztára megérné!
Franciáknál amúgy is olcsó,most még akciós is
Igen!

de jol nézd meg!Gyanusan olcso!
tök új,azt nem tudom hogy hány éves
Ha jó és nem 5 éves gumi, akkor mindenképpen, meg ne legyen H-spec, mert az CBR1000RR-re való.
Motorozásal kapcsolatos szarban Mikluci...nem a munkával vagy a magánélettel kapcsolatos roppant nagy trágyahegy elhordását illető kérdésekre gondoltam....
70 körül megkapható egy szett, talán pár ezer Fttal többért.
28 ezret megér?
Javittok!

Két vagyon!
Egy vagyon!
Én már nyakig ülök benne!segittesz?
Nagyon sok jopontot buktál most!

Egyébként nemgond!Majd felétek járok,oszt csak megesik rajtam a szived!
Te Fitván!

Mond te sose alszol?
Itthon mennyibe kerülhet a Pirelli Diablo corsa?(190-es)
Jovan akkor te sem érted..ez úgyis sokkal komplexebb dolog annál, hogy itt mondatonként tárgyalja le az ember..akkor meg minek itt plénum előtt operálni? Ha szarban van valaki persze hogy teljes erőből segitünk de ez ugyan olyan mintha prosztatarákkal operálnánk és itt mindenki előtt hetekig témáznék a tennivalókon...de ok..lehet hogy csak én vagyok ilyen farok evvel kapcsolatban... Vagy olyan kis érzékeny...
Szioka!

Hallom voltak nálad kompjegyek!Ha nemvagyok indxkrét,mennyit használltatok el belöle?
+1
Mara!

Elörreis elnézést tudatlanságomért,de milyen versenyröl van itt szo?Miröl nemtudok ÉN?Input!
Igen, hogy a digitális tachográfot használók se maradjanak kontroll nélkül.