Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát még nekem
Gratula!

Mármint apunak!
Ja hogy ugy!

Terveim nekemis vannak!
Helló 2 xer akkorák mint én. Látom mindenki hazaért kb.... !
Továbbképzés?
Csöle! Maga a kőtöréssel foglalkozzon, ne akarjon leszabályozni bennünket, majd ha maga is szarban lesz, magának is segítünk, és Cool13 sem fogja megakadályozni!
Én szerdáig fenn leszek, hozzám ráérsz jönni bármelyik délután.
fiúcucc
na én is megérkeztem
Te cool! Ez annyira negatív, hogy itt szereltek két hete...mé nem beszélitek ezt meg telón? Ne értsd félre de ez legalábbis nekem rohadt nyomasztó...jobb lenne ha itt csak vidám dolgokról témáznánk...ez csak az én véleményem...mert így mindig itt lebeg az ember szeme előtt a balhé... De nehogy félreértsd mert nem akarlak megbántani evvel...csak ez annyira szomrú ha ilyen történik és nagyon elvágja a hangulatot..legalábbis nálam...
Velkám! Motoroztam
A tegnapi nap meg nagyon eredményesre sikerült egy első helyezéssel és még az SV-t is bevitték a D1000+ kategriába Szerencsétlen ebbe a szezonba vagy gyorsult vagy fájterkedett de most már nálam van úgyhogy randalírozás befejezve
Hát ezazapu...a rongyok ismerője..
siman itt timbuktuban szep az ido am ;) Ja, es a CBRke csillog-villog apukam adott egy rongyot ami nekem meglehetosen ujszerunek tunt ... ugyanis kozolte h vizezzem be, majd csavarjam ki es azzal toroljem szarazra Torpicurt....mondom vizessel vizes hogy lesz szaraz, de mondom apam megse vitazom...es szepszarazlett, meg foltos sem lett :) varazskendo
annembaj viszont! Jobb féni mint megijedni..!
Muszáj szorítani, mert rohadtúl félek a motoron!
Különben meg minek szorongatja kend annyira a combjával aztat a tankot?
Jövő héten 1000-es szeviz tervek szerint...
Hjóóvan...nem tiroli műbörgatyában motorozz..
Azt mind?!

Ha jol számolom,hetente mész 60km-et,akkor 16 hét alatt(kb öszre) beis járatod a masinát!És télen,anyakigérö hoban,már huzhatodis neki!
Ezeréve nemvoltál!

Milett veled Csöleur?Még tán hiányoztális!
Már megenst nem kaszálok?!

Na akkor holnapis megyek dolgozni!
Egyébként meg Hayabusagirl hozott a találkozóra 3 kompjegyet, de mondtam neki hogy az én koromban már 1 is sok