Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csöle
csak gratulálni tudok,és neked kicsit jobban azért mert azt a szint piritottad be amiért én is harcolok
....csak lassan Bobcat,mert megárt!
Szép jó estét!
Mi is hazaértünk, nagyonszépen köszönünk mindent, nagyon fincsi volt a kajcsi, és nagyon jól éreztük magunkat!
No pááá Urak-Hölgyek!
Menek,mert kimerítő napom volt........./egy kávén kívűl semmit sem főztem! / .
Mindenkinek Kellemes Nyuszit! . . . .
engem se locsol meg senki,nem is leszek itthon hétfőn össze fogok fonnyadni,azt mondták,de nem baj
Sziasztok
Köszi Mr! Azonnal elkezdem megnézni őket!
pedig nem is ott bújdokoltam el

most jöttem rá, hogy holnap minden zárva, tehát ha nem akarok holnap éhen halni akkor ma még menni kell vadászni
SzepJoEstet! Elnezest kerek es nagyon bocsanat hogy nem szoltam elore, hogy megsem megyek...a tegnap estem erdekesen alakult, es vegul fel6kor kerultem agyba... ugyhogy reggel azt sem tudtam hol vagyok, es ez a reggel kb 10korul jott el....
pince roulez...
Kisszívem! Megbízom vele Menya barátomat! Alaposan locsoljon meg kívülről, belülről!
Köszi drága!
engem nagyon úgy tünik, hogy a kutya se fog meglocsolni inkognitóban vagyok, senki nem tujda, hogy melyik "itthon" vagyok
Miért? Eljössz te is meglocsolni?
Gratula Csöle!
Jaja! Köszi!

Kellemes húsvétot mindenkinek! Legalább olyan vidámat mint nekem! Csajoknak meg sok lócsullót!
Egyébként mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hétvégére megint haza engedték, aztán megy Parádra 2 hétre rehabra. Jől van, javul a srác, minnél előbb vissza akar térni.
fiver
köszönünk mindent igy 1 x ü en
és ki a legény a gáton?
ö képe érdemli az elsö helyet
Nagyon szívesen mindenkinek és mi is jól éreztük magunkat veletek
nálunk fél nap szakadt a hó,már nagyon unom.Van új bőrnacim,csizmám,meg egyebek,erre tessék,esik a hó ki se tudom próbálni
köszi nem harap csak megkóstol
Mizu Alphával Baba?
nem tudom mert néhány napig nem fórumoztam, mert mindig későn értem haza
lehet, hogy megártott neki a torna?
nemsokára,ha jó idő lesz.Zsuval mi a helyzet?Fontos lenne a véleménye valamiben,de hát nincs sehol