Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is leviszel a pincébe?

Méreteim 180/60.
állítólag jön a hó
Gabi este kimegyek a kamrába és leakasztok neked egyet.
Teljesen nyitott vagyok pincébe hordás terén volt már 2 csaj 1 pasi felállás is
Na megyek hagymátpucolni, tehenetlopni, gázpalackot töltetni, útszórósót keresni
és mivan az érett kanokkal?
Simán! Elég sűrűn hordok le fiatalembereket a pincémbe és visszafelé jövet rakom el a lóvét Szomszéd néni ma is lesett rendesen a létráról
szal gumi témában toppon vagy...
Mr megtaláltam a 3 csavarral össze van fogatva, a fül így áll!
gányolni lehet bármit...
nem a méretre gondoltam azért ennyire már nem vagyok kezdő bár ma megnéztük kétszer mikor a srác elvitte az M3at, hogy mi mekkora

a tipusra gondoltam, mint BT015
azon kisebb
tudom, de ők sem rajonganak érte, úgy vettem észre....

gixxer 600on is az van, ugye?
.....rád gondolt! . . .
hát ez van a gsx-r 1000-en is...
ez igaz, de azért 4000 km ráadásul nem melegben azért nem egy jó eredmény.....pedig nagy reményekkel jött ki ez a BT015
Igen én felraktam rá,csak a lábtartóhoz rögztő fül van eltekerve, de ha nem gyári a dob, úgy is bilincs fogja oda és akkor oké!
Biztos vagy benne?
állítólag igen és a rendszer is egy az egyben felrakható
Mara egyébként nem esküszöm meg rá hogy kemény, mert még igazi próbának nem tettem ki, tudod 5 kör valamelyik ringen, tuti választ adna.
Nem nagyon...
Hali Cool!
Igazuk van igen én érdeklöttem törött egyben vagy alkatrészek után.
Egybe akarod?
vagy csak a cuccokat mert a cuccokra mondanám neked :műszerfal sac 50-től,első idom 25-től ,sárvédő 15-től,ezt tudom mondani ezek bontos árak.Ha egyben gondolod a mail cimemre részletes leirás és ha okés a dolog 1-2 nap.A darabokkal kicsit bajba vagyok mert amit néztünk törötett az összes kábel szétszakadt és a dugok is trébe vannak ,és be akarjuk inditani menni vele ,kiderüljön a váz okés maradt-e nem hajlott.ha sikerül a kábeleket összerakni és tuti ,akkor érdekelnének a dolgok.
BT-015 4000 km ...over ...ez ennyit tud...de nyáron lelehet rugni 2000 alatt is...