Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mindenkinek Mara csak egy szavadba kerül és elhordunk mindent

SOHA ne legyen icipici lakásotok sok sok cuccal....kezelhetetlen próbálok rendet rakni, takarítani fél kézzel......nem vicces
Sajna az előző tárcsa nem jó. Mert kiderítettem hogy csak ezek a típusok egyeznek meg a busával:
GSXR 600 1997-2003-ig
GSXR 750 1996-2003-ig
GSXR 1000 2001-2002
hello mindenki! szegedi banda már teletömte magát?
István találtam egy pár tárcsát megnéznéd. Ha jól láttam ide is küldi. Rákérdeznél mi mennyi, és hogy tuti 320-as az átmérője. Mert ez akár jöhetne is azért a 100as ért. http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Jó étvágyat mindenkinek! Én most keltem fel, mert reggel értem haza a bp-prága-bp járatom miatt. . Brno és Prága közt vólt szép nagy baleset, úgyhogy pihi az autópályán! No meg a hó is leesett egy kicsit. Kajcsizzatok helyettem is! Jó bulizást! Sziasztok!
Oda van írva, hogy front and rear wheels.
Csak mert hitetlen vagyok mindíg, ez a kettőre értendő?
ehun e , ennél a cégnél van a féktárcsa is, már küldtem nekik egy mailt, hogy mennyi a posta, csak még nem válaszoltak
Ez a 275 dodósról dobsz egy linket, mert már kezdek összezavarodni!
Nem ismered a srácot, de nyugodtan fogadd el isminek, rendes gyerek, tőla van a dragon corsa is pl. Meg szerelte már a mocimat is, még a bandit. Én nagyon jó srácnak tartom. De a te dolgod.
Még egy kérdés: nekem ismernem kell a gumicity gumiboltot Pécelen? Most jelölt ismerősnek.
körül...
Én azt javasolnám, hogy vedd meg a 275 USD-s első-hátsó felnit és ugyanott 187 USD-ért a két féktárcsát, aztán ha más nem, legfeljebb eladod az egyik hátsó felnit valakinek 40 körűl, és úgy 80 körűl lenne egy vadiúj kerékszetted.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Nos, nézegettem az általad linkelt cuccokat, de az egyik nem küldi el, csak az USA-ba, a másiknak meg utalni kell a pénzt, amit én nem tudok megtenni, mert banki időben szinte sohasem érek rá. Hát ennyi. Németországban is 200 euro körül van egy elsőkerék.
Persze az sem baj ha olcsóbban itthon van!
egyertelmu, elvegre ami Leo az csak jo lehet
Sajna tegnap lemaradtam egy 80 dodós szinte új tárcsáról, nem artalak zaklatni. Kellemetlen szinte minden nap ezzel a hülyeségekkel fárasztani téged.
Mert ígértek egyet a jövő hét környékén szintén onnan 50 ért tárcsával csak valamiért nem érzem biztosnak.
Figy akár ez is lehet mert ha hazajönne tárcsával max 60-ból akkor bármelyik jó nekem!
Találd ki, hogy mennyi lenne a max ár, amit fizetnél érte, és akkor azt felteszem, meg megkérdem az eladót, hogy mennyi a postaköltség hozzánk.
Nem nyertem...
Cool! ez az? link