Csöle gratula a gépezethez!
Egészségetekre srácok, látom jó volt minden!
István én is írtam, mert utánna néztem, be is írtam mik a jók. Köszi az infót!
Csutka szolt rám,hogy ha lehet ne mérlegeljek,mert nem a békéscsabai fuvarban vagyok4
Hogy Pestiesen szoljak,jol benéztem!Ha egyedül vagyok,biztos bemegyek!Na akkor a KPM-esek néztek volna!
Halászlé marhahusbol!
Ilyet még Mister barátomse tud!
Ja gratula a vashoz!Ha Xx-et vettél volna,még beis kereteztertném a neved!De igy csak gratulálok!
Gabi nagyon köszönöm neked és családodnak a vendéglátást isteni volt a pörkölt és a kiszolgálás is fejedelmi. Nagyon örülök, hogy sikerült személyesen is találkoznom mindenkivel nagyon jó kis csapat és remélem az idei évben többet lehetek veletek! A lányoknak így utólag is .
Fiúk nektek pedig sok szerencsét a hétfői naphoz.
Biri nagyon szép lett a motord de a feleséged még szebb nagy mázlista vagy!
Baba nagyon jó volt beszélgetni és megismerni téged, és már tudom,hogy NEM HARAP A NÉNI !
Csöle gratulálok a Sólyonhoz nagyon szép de vigyáz magadra és rá is.
Mégegyszer nagyon köszönök mindent és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Cool13! Ez a tárcsa nem jó a gyári Hayabusához, mert azt hiszem, hogy vagy 305 vagy 310 milliméteres az átmérője. Közben válaszoltak a levelemre és 175 dolcsiért küldik haza az első és a hátsó kerekeket valamint a két féktárcsát.
Egészségetekre srácok, látom jó volt minden!
István én is írtam, mert utánna néztem, be is írtam mik a jók. Köszi az infót!
Csutka szolt rám,hogy ha lehet ne mérlegeljek,mert nem a békéscsabai fuvarban vagyok4
Hogy Pestiesen szoljak,jol benéztem!Ha egyedül vagyok,biztos bemegyek!Na akkor a KPM-esek néztek volna!
Ilyet még Mister barátomse tud!
Ja gratula a vashoz!Ha Xx-et vettél volna,még beis kereteztertném a neved!De igy csak gratulálok!
Fiúk nektek pedig sok szerencsét a hétfői naphoz.
Biri nagyon szép lett a motord de a feleséged még szebb nagy mázlista vagy!
Baba nagyon jó volt beszélgetni és megismerni téged, és már tudom,hogy NEM HARAP A NÉNI
Csöle gratulálok a Sólyonhoz nagyon szép de vigyáz magadra és rá is.
Mégegyszer nagyon köszönök mindent és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Örülök az örömödnek Barátom!