Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem!
De úgyse tatlálod ki pedig gyakran ott van az orrod előtt
margarétás? vagy kiskacsás? mért ne lenne...
Hát szerintem olyan bélyegzője nincs ami nekem kell
Egy régi és tévesen elterjedt szokás szerint a tetovalást Vaselinnel,Körömvirág krémmel, vagy más testápolóval kell ápolni. A Vaselin nem hagyja a bőrt lélegezni, ezért a gyógyulás folyamata hosszabb időt vesz igénybe és a színek tartósságát is gátolja. A Körömvirág krém is Vaselin alapú, ezért ez sem ajánlott.A testápolók többsége zsíros alapú és nem steril. Ezért ajánlott a Panthenol hab, vagy a Phlogosam hab változata, amit gyógyszertárakban vásárolhatsz meg.
azt én is meg tudom neki csinálni
Ati! Elmész egy TSZ-be és ott szólsz a helyi vezérnek, hogy marhabélyegzővel süssön meg. Az a leggyorsabb!
persze,vazelinnal kell kenni hogy ne száradjon ki,vagy körömvirág krémmel
majd este visszanézek,gyorsan alszom egyet meló előtt mert kevés volt a 3 óra alvás éjjel
Jövőhónapra terveztem.
Vagy ballagás után mert akkor itthon leszek mert ugyebár tanulni kell a vizsgákra és lehet félmeztelen
Amúgy van vmi kenőcs vagy vmi amit érdemes használni?
nyugi,nem vészes...csak egy jótanács:ne mostanában csináltasd,mert sokkal jobban gyógyul nyáron,vagyis ha már nem kell úgy beöltözni,mikor már csak egy pólóban(vagy annélkül)lehet rohangálni,mert nem piszkálja a sok gönc
Végülis már elhatároztam magam csak tudni akartam mire számítsak.
Kemény vagyok már miért ne bírnám ki ?
nagyon hallgattok ma
szerintem ott fájhat,de hát valamit valamiért annyit kibírsz,nem?szülésnél nem fájdalmasabb,az tuti
Mellkasra.
ahol puha a bőr,ott általában fáj.meg ahol közel van a csonthoz,ott is
nem vészes.bár attól függ,hol.Ami elöl van,az nagyon fájt,a lepockámon viszont nem volt vészes
ha tudok válaszolni,akkor szerencséd van.Tegnapi bulizás után még mindig le vagyok lassulva
Mennyire fájdalmas a tetoválás?
Mondd csak Atti!Ki vele
Szép jó napot
nekem tudod hol tünt fel a hayán,,5-6 mikor a végét leheli ki nah ott még ütösen megindult
ha össze hasonlitod két videóm az egyiken a 290 ig tudtam kinyújtózkosni ugyan azon az úton ,mig máskor simán volt idöm bepörgetni a 300 ban,és ezt kamera nélkül is éreztem abban az egyenesben...mert többszór jártam arra,igy arra következtetésre jutottam hogy azért az alsó fokozatok is hamarabb kipörögtekmint 3-4 is csak enm annyira veszed észre,mert valjuk be 1-2 akkora erö van benne hogy azt már nem anynira veszed észre
A hayán sokkal kevésbé vettem észre változást (kivéve hang) mint az F-esen!
köszi az infót
egy finster dobot már kinéztem rá,meg is eggyeztünk április közepe felé vissza térünk az üzletre...
ha csak ahhoz viszonyitok mennyit segitett a hayán a dob,akkor már egy olyan javulás is elég lesz nekem a kis levelibékán,meg lesz hangja is
sejtettem
de igy csöle már válaszolt,,,köszi