Nekem egy yoshi ovál dob volt rajta. Mintha átültem volna egy másik motorra, akkora különbség volt a gyári meg a yoshi verzió között. Szabályosan fellélegzett, felszabadult a motor és teljesen máshogy ment tőle! Megéri!
Sziasztok!
Sopronban ezen a hétvégén van teszthétvége. Én most jöttem a szalonból, még csak a hayabusa van itt és sikerült kipróbálnom.Hát valami brutális hogy milyen erő van benne.Nagyon komoly.
Csak gratulálni tudok annak aki 1 ilyent tud a garázsában.
Kicsit másképp müködik mint az és GSX-F-em, az feltünt hogy a hátsó fék mintha gyengébb lenne a kuplung kar kicsit kemény számomra.
Fél órát sikerült gurulnom vele mint a városban mint kint nagyobb tempóval és kényelmesnek is tünik.
Üdv. Csiri!
Köszi erre már én is rájöttem !
De kell az izgalom a kaland a vadság,és mig a fentiek nincsenek azért még nem mondok le rola!
Nem azért féltik mert összetöröm,csak elöhozom belölük ami bennük van.(össz.pacit)
Inkább aláugrok mind hogy baja legyen!
de azért köszi
Na jó nem tapad ,de hetente jutok csak mocihoz mert kicsit féltik tölem!
Szoval rutin is jó lenne, na meg jogsi sem ártana mert igy muszály mindig sietnem
Csak kicsi a moci !400-as suza meg néha 600cbr de a többit nem birom el !
Ugy kéne élni mind az utolso indián!
Köszönöm!
...és No para! Igaz? :-)
Köszönöm a fogadtatást! Figyelek egyenlőre...
Akkor figyelek és megpróbálok majd befolyni a társalgásba...
Néztem, hogy van minden motor. Tök Jó!
Nekem is volt olasz és japán egyaránt. Mondjuk pár éve már csak Suzukit veszek.
Látom szoktatok találkozókat és közös motorozásokat szervezni. Jó ötlet.
Nekem egy yoshi ovál dob volt rajta. Mintha átültem volna egy másik motorra, akkora különbség volt a gyári meg a yoshi verzió között. Szabályosan fellélegzett, felszabadult a motor és teljesen máshogy ment tőle! Megéri!
neked az akró kipuff vagy csak matrica rajta?
milyen lett töle?-ha eredeti kipufff
üdv
Sopronban ezen a hétvégén van teszthétvége. Én most jöttem a szalonból, még csak a hayabusa van itt és sikerült kipróbálnom.Hát valami brutális hogy milyen erő van benne.Nagyon komoly.
Csak gratulálni tudok annak aki 1 ilyent tud a garázsában.
Kicsit másképp müködik mint az és GSX-F-em, az feltünt hogy a hátsó fék mintha gyengébb lenne a kuplung kar kicsit kemény számomra.
Fél órát sikerült gurulnom vele mint a városban mint kint nagyobb tempóval és kényelmesnek is tünik.
Üdv. Csiri!
Vigyázz magadra!
De kell az izgalom a kaland a vadság,és mig a fentiek nincsenek azért még nem mondok le rola!
Nem azért féltik mert összetöröm,csak elöhozom belölük ami bennük van.(össz.pacit)
Inkább aláugrok mind hogy baja legyen!
de azért köszi
Szoval rutin is jó lenne, na meg jogsi sem ártana mert igy muszály mindig sietnem
Csak kicsi a moci !400-as suza meg néha 600cbr de a többit nem birom el !
Ugy kéne élni mind az utolso indián!