Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jóéjt! Megyek tentizni!
Cool! Megkérdeztem a postaköltségét, 90 USD-ba kerül. A vámmal és ÁFA-val ami összesen kb 17000 a végösszeg kb 65000 Forintra jön ki. Ha kell, szólj!
hát ahhoz nagyon jó rábeszélőkédnek kell lenni!
mad szokol!

hát de hát én nem szokok hátulülni
Ne vigyorogj tündérke...tiédet is felgyorsulom...
Na...lógathatom én a nyelvem itt órákig...na várj csak komponetta...felgyorsulom a melleidet a hátadra majd az új mocimmal!
lássuk ,akármilyen public is ! non vagy igen
mecsak komposfiu, ha te azt meglatnad....
Deméééééééééé
tokjolett nekem is van sajatmagam hatterem csak az nonpublic
neeeem...nem köll hogy nálam sürögjenek...csak néha 1-2 fontos emberke jöjjön az elég is...
hát nemtudom...ha neki ez jó...szerintem marha, hogy kockáztatja megint az életét...van az életben millió más dolog amit még csinálhatna ehelyett...szerintem..de alapjában véve nem is érdekel...
amint látom akkora a fegyelem hogy be sem léphet oda senki
meg ha zajlik a munka sürügjenek ott emberek...
egyébként isteni jó színe van a kormányvégnek!
egy mondat....vagy egy fontosabb szó inkább
kihivások az életében!
gondold el idáig hozzá volt szokva egy pörgös élethez,mostmeg?
ülni és csak a háttérben,"nézd ott van shumi" nem hinném ennyi elég lenne,az ilyen ember vérében van a versenyzés,és mivel 4 keréken bizonnyitott,itt mostmár többet akar salyát magának is bizonyitani,és felpörgetni az életét,más kihivások után néz...
De itt csak én dolgozom a csajok hátul nyomják az ipart...
ez nem a lakásom, hanem az irodám...és jó hogy rend van...meg fegyelem...meg munka...
csöle
az egész család ott netezik?-vagy kiadjátok bérbe is e helyet
wazze mekkora rend van nálatok,,
atya gatya mit alkottál!
Szia Csabi. Én csináltatnék Sima Bélával egy toldócsövet, aminek a végére fel tudnám csavarozni a Laser dobot...