de amint látom hideg van,mert mind a 2 kép bemozdult ne vacogj
csupán ténylegesen jó tanács,sima fényképezökkel,extra lencse szürök nélkül ne fotóz full napot!
mert ezek a gépek nagyon érzékenyek fényekre,és a lencse úgy müxik mint egy nagyitó,,,sejted mi történik ugye?
naplemente okés,felkélés már cinkes,,,vigyézni vele...
Basszus ami itt megy az vicc....10 pecet 3 centis pelyhekben szakad a hó, utána meg verőfényesen kisüt a nap egy órára aztán megint negyedóra sötétség, meg hóesés. El kell beszélgetnem a polgármesterünkkel... .
ez nekem biztató,,azért meg várom col-t is ö már felnyomta ezt,volt már olyan xp a kezembe hogy nem volt képes letörölni az elözö xp-t a gépröl is igy 2 ö volt fent,és össze akadtak,,ezt csak érdekességnek irtam be,,, ,én lennék a leg happy-b ha ez úgy müxik ahogy mondod
Ha szabad beleszólni!
Szerintem felrakja, de azt hogy hova rakja azt neked kell megadnod, mikor több partició van, mert az XP nálam mindig a legnagyobb particióra akar felmászni! Ha hasonló ahhoz mint amit én ismerek, akkor mikor felajánja hogy a legnagyobb particiót formázná akkor nyomni kell 1 Esc-et utánna elvileg ki lehet választani a számodra megfelelő particiót! De lehet hogy teljesen más akkor hiába jártattam a szám
itt sincs már napocska.....függönyt húztak elé...