Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az A baj hogy az a szutyok idö erre jön felénk...pffff
itt sincs már napocska.....függönyt húztak elé...
Szevasz palacsintakirály! Mizu?
Már készülnek az új tuning alkatrészek a gépemhez...
Cépp idő van,kis szélfújással.....
Tittelett!
most mi? Január 22. ei a fénykép
Meg
Meg a napfény!
Napfény? Én azt hittem, hogy a tüzes paprika meg a tüzes diáklányok városa....
Nem-nem Csöle ez a napfény városa, mindjárt kerülök egyet
nem szoktam kávézni,de megcsordult a nyálam ,kriszta viszont ugrik érte,,,,
ui:látom nem ma kezdted
juj ez nagyon komoooooly! Ezt márc 29 után is megkapom ha kimegyek érte valamikor?
Mara

Kávét most föztem
Köszönöm a jótanácsot
de amint látom hideg van,mert mind a 2 kép bemozdult ne vacogj
csupán ténylegesen jó tanács,sima fényképezökkel,extra lencse szürök nélkül ne fotóz full napot!
mert ezek a gépek nagyon érzékenyek fényekre,és a lencse úgy müxik mint egy nagyitó,,,sejted mi történik ugye?
naplemente okés,felkélés már cinkes,,,vigyézni vele...
Basszus ami itt megy az vicc....10 pecet 3 centis pelyhekben szakad a hó, utána meg verőfényesen kisüt a nap egy órára aztán megint negyedóra sötétség, meg hóesés. El kell beszélgetnem a polgármesterünkkel... .
Utolag is lehet pl. Partition Magic programmal, csak akkor ne legyen fennt mást adatod még csak az XP....mert azok elveszhetnek.
az szar lehet
Itt ilyen az idő
KIRÁLY!
ez nekem biztató,,azért meg várom col-t is ö már felnyomta ezt,volt már olyan xp a kezembe hogy nem volt képes letörölni az elözö xp-t a gépröl is igy 2 ö volt fent,és össze akadtak,,ezt csak érdekességnek irtam be,,, ,én lennék a leg happy-b ha ez úgy müxik ahogy mondod
Arra aparticióra amire fel akarod rakni, azt formáz csak. és oda mehet! Gondolom csak a 15Gb os ra szoktad!
Szia Csöle!
Nálunk süt a nap! Csak hideg szél fú! Mind1 ugyse megye sehová mocival, a kocsiba meg nem fázok!
Ha szabad beleszólni!
Szerintem felrakja, de azt hogy hova rakja azt neked kell megadnod, mikor több partició van, mert az XP nálam mindig a legnagyobb particióra akar felmászni! Ha hasonló ahhoz mint amit én ismerek, akkor mikor felajánja hogy a legnagyobb particiót formázná akkor nyomni kell 1 Esc-et utánna elvileg ki lehet választani a számodra megfelelő particiót! De lehet hogy teljesen más akkor hiába jártattam a szám
Ott is esik a hó mint itt?