Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!...ha elhalasztanátok akkor májusban én is oda pofátlankodnék ha megengeditek
Milka csak jönnöd kell úgynézem, még várok estig és eredményt hírdetek
Pep ari vagy de 35ezerért vettem csodaplexit rá!
A hálószoba oké, de az Urbán nagybetű
Gábor
Van már plekó a busádhoz 18piz a puing nál
max autoval
a háloszobát már ugy is ismerem
nekem kell 2db csavar urbántol ennyit megér 300km
Csibe nézem az adatlapodat, az oké hogy a hátsód 50 kiló, de a többi mennyi?
Nekem van egy tök jó villám, ha érdekel. 80 papír és a tied.
Sziasztok
Na mi zus?
lessz biznisz vagy nem ?
van valakinek 2005-2007-es törött pacija mert lenne egy a suzuki varronál 1.2ért nyolcvannal ment plács jött egy auto ,a konzol épp rajta csak a teleszkopok meg a müszerfal ripityom +idomok Kukák de azonkivül jó.2007-es paci
Na ilyen ajánlat kellene nekem akár több is!
Mileött bárki Gaborom torkának ugrana(amit szivesen végignéznék),közölném,hogy az ötlet tölem származott!

És mégpedig azért,mert péntektöl 0-4 fokot mondanak,orkán erejü szelet,és esöt!Gondoltam ilyen idöben nem a legideálisabb motorozni(föleg nem 300 kilcsit).A másik,nemtudom hogy ülünk igy ki beszélgetni bárhováis!De tölem mehetünk,maX.én kocsival megyek!
Szép joooonapot mindenkinek!
Szerintem nekünk is jó... de majd a góré rámondja az áment
akkor én áthangolom a börruha átadás idejét helyét,,de akarsz tudunk talizni...
mindenféleképp megyek szegedre
be akartam linkelni de már fistván megtette,,jah elég lassacskán jön csak kitartás,nem hayabusa sebesség
Jó akkor ha már tisztázódtak a dolgok, hívlak. Én sem most gondoltam, hogy nézd meg! Azért köszi!
szerintem is tartsuk meg, max a falatozas mindenkinek valami fedezek alatt lesz :) de mar csak a tarsasag miatt is megerne szerintem....
Tartsuk meg Gabi!A BANDA kivan éhezve már erre a bulira!
Van 2 banános ládányi apróság hívj fel egyszerübb!
fiveurban ha van kis időd, összírnád mid van még a mocihoz alaktrész. Légyszíves!
Halasszátok szeptemberre, akkor már én is menni tudok majd!
Jó délutánt mindenkinek! Szeretném szavazásra bocsájtani, ( azok körében akik jelentkeztek) a hétvégi SZEGEDI találkozót, az időjárásra tekintettel megtartsuk-e, vagy május 10.-ére halasszuk-e el?
Még annyit hozzátennék, hogy szerda délután meg kell rendeljem a húst, addig szíveskedjetek dönteni!
Jó délutánt mindenkinek! Szeretném szavazásra bocsájtani, ( azok körében akik jelentkeztek) a hétvégi SZEGEDI találkozót, az időjárásra tekintettel megtartsuk-e, vagy május 10.-ére halasszuk-e el?
29-én lesz kész leghamarabb a lacházai versenyre.......
A részeg hugyozik a parkban. Meglátja egy csinos hölgy és így szól:

- Micsoda állat!

- Nyugi, nyugi, két kézzel fogom!

Hogy áll a moccod?