nem a csávó licitál rád hanem a gép,,,
buygenue
nekem is megvan ,be állitod hogy 5 mp ercel hamarbabb rá licitáljon az utolsó árra,ha iszonyú gyors neted van akkor század mp,ekkel hamarabb "übereli" meg az az utolsó licitálót,elönye :csak az utolsó pillanatban licitál!-nem veri fel az árat..
mondjuk beetetésként nem árt eggyet kettöt licitálni,de nem tól magas árrral,igy nem feltünö hogy a semmiböl megynered...
és jószándék vezérelt hogy a legközelebbi dolognál megnyerd azt amit akarsz!
nem baj, megtaláltam. Megmondom őszintén, hogy még csak egyszer csináltam ilyen árveréses vásárlást, az sem sikerült, egy lengyel rámlicitált. Meg most nézem, hogy csak Angliába postáz a csávó. Így felesleges licitálni is...
Bidder or seller of this item? Sign in for your status Watch this item in My eBay
This item has been added to My eBay for Guests.
As a guest, you can:
Track up to 10 items on this computer in My eBay
Receive an email reminder for this item a few hours before it ends
View larger picture
Current bid: £40.00
Your maximum bid: £
Place Bid -
(Enter £41.00 or more)
End time: 2 hours (17-Mar-08 20:35:17 GMT)
Postage costs: £10.00
Royal Mail 1st Class Standard
Service to United Kingdom
(more services)
Post to: United Kingdom
Item location: doncaster, South Yorkshire, United Kingdom
History: 1 bid
High bidder: holmes2853( 60)
buygenue
nekem is megvan ,be állitod hogy 5 mp ercel hamarbabb rá licitáljon az utolsó árra,ha iszonyú gyors neted van akkor század mp,ekkel hamarabb "übereli" meg az az utolsó licitálót,elönye :csak az utolsó pillanatban licitál!-nem veri fel az árat..
mondjuk beetetésként nem árt eggyet kettöt licitálni,de nem tól magas árrral,igy nem feltünö hogy a semmiböl megynered...
és jószándék vezérelt hogy a legközelebbi dolognál megnyerd azt amit akarsz!