nekem is hidd el volna némi ötletem hogyan lehetne meg ráncigálni a seggüket 3kilóval
gyurcsikát a tetünél teljes vagyon elkobzást csinálnék,földön futóvá tenném a kis taknyot...nem lenne szimpátia meg emberség...
Hát, az ebay-n keresztül. Nem is volt olyan drága, mert 12 font volt. Viszont további 3 font körül volt a posta, így lett vagy 5000 pénz. Az ebay-on fent van most is, ha érdekel megkeresem neked. Egyébként többfélét is csinál, lehet vele egyezkedni.
igazat adok neked hogy egy vicces lap de van mondani valója is,én hiszek benne hogy 1 x er egy normális ember kerül oda aki tényleg tesz értünk valamit,úgy mint külföldön,nem csak nagy zséket hasitanak a zsebükbe,és szarnak ránk,mert ezért tart itt ez az ország ahol....mindenki sápitozik ennyi az adó meg annyi ,meg hülye amerikaiak,de mikor kell ök el mennek és szavaznak,néha ök is mellé nyulnak de legalább összetartanak,,,,,ennek az országnak egyébként pont ez kell Q szar legyen mert igy tuti eggyüt kihúzzák majd a csávából az országot,senkinek sem tetszik hogy elbaxák az életét...cak ennyi a véleményem és szerintem ez nem politika csak jó irányba várnám hogy mozduljanak az emberek
gyurcsikát a tetünél teljes vagyon elkobzást csinálnék,földön futóvá tenném a kis taknyot...nem lenne szimpátia meg emberség...